(DK) Bookingassistent til Hotel LEGOLAND®

Har du lyst til at arbejde på et af Danmarks mest spændende hoteller? Så kan vi tilbyde dig et sjovt, spændende og til tider travlt job. Der er tale om en fastansættelse, hvor timerne ændrer sig i løbet af året i takt med vores sæson og fordeler sig på følgende måde:

  • 30 timer fra 1. november til 28. februar
  • 37 timer fra 1. marts til 31. oktober

Jobprofil

Som bookingassistent på Hotel LEGOLAND® bliver du ansvarlig for booking af hotellets værelser. I denne forbindelse kommer du til at arbejde med både business og leisure markedet, og det er en fordel, hvis du har kendskab til begge disse segmenter. Vi forventer, at du leverer høj kvalitet i dit arbejde og forstår vigtigheden i at yde en serviceoplevelse på mail, chat og telefon i verdensklasse.

Derudover vil der, som en del af dine arbejdsopgaver, være vagter i vores omstilling, hvor det er essentielt med en præcis og enkel viderestilling. Denne funktion vil ydermere stille krav til dine alsidige egenskaber, hvilket er vigtigt i jobbet.

På Hotel LEGOLAND hjælper vi hinanden, hvor der er brug for det. Derfor forventes det, at du er hjælpsom og fleksibel samt har mod på at give en hånd med på tværs af de øvrige afdelinger i organisationen.

Aften og weekendarbejde vil forekomme.

Kvalifikationer

IT er en væsentlig del af vores hverdag, og det forventes, at du flair for elektronisk kommunikation. Endvidere er det et krav, at du er vant til at arbejde med MS Office samt mestrer at håndtere øvrige IT-systemer.

Du skal kunne kommunikere dansk og engelsk i skrift og tale på et højt niveau. Derudover skal du som minimum forstår tysk og skandinavisk. Erfaring fra hotel- eller rejsebranchen er en fordel.

Som person er du altid fuld af gå-på-mod, smilende, løsningsorienteret – og med mod på nye udfordringer. Du er i stand til at give situationsbestemt og differentieret kundeservice og dit smil kan høres i telefonen.

Du har lyst til at arbejde i et spændende internationalt miljø og kan bevare overblikket i en travl hverdag. Du har samtidig sans for detaljer, og sætter en ære i, at dit arbejde er udført korrekt.

LEGOLAND tilbyder

Vores nye kollega kan se frem til en sjov og spændende arbejdsdag fyldt med oplevelser og gode kolleger. Derudover tilbyder vi en arbejdsplads i en international virksomhed med gode og ordnede personaleforhold og en række personalegoder.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Booking & Revenue Manager Peter Bach på telefon 7951 1380.

Vi er klar til at modtage din ansøgning nu, og ansøgningsfristen er den 6. august. Vi screener løbende indkommende ansøgninger og ønsker stillingen besat fra 2. oktober 2017.

Send ansøgning

LEGOLAND parken og Hotel LEGOLAND er en del af Merlin Entertainments Plc med over 100 attraktioner, 13 hoteller, 5 feriebyer fordelt på 24 lande i Europa, Nordamerika, Australien og Asien. Vi er over 27.000 medarbejdere, som arbejder i LEGOLAND, SeaLife, Dungeons, Madame Tussauds, Alton Towers, Coca Cola London Eye m.fl. LEGOLAND er verden over leverandør af glade familieoplevelser og læring gennem leg. I LEGOLAND Billund er vi mere end 1.600 ansatte i højsæsonen – heraf ca. 250 helårsansatte.

Udløber: 06.08.2017
x

Læs Også

(DK) Cabin Crew Jobs in Denmark

Do you like meeting different people and want to work in a fast paced and ...

(DK) ATR Captains – Billund

  PAS Aviation continues its recruitment campaign for Regional Jet from Estonia, who will start operating ...

(DK) Vil du være en del af Danmarks bedste ferierejsebureau?

Elsker du selv at rejse og opleve verden, brænder du for at sælge og har ...

(GB) Kan du markedsføre Danmark overfor briterne?

VisitDenmark, London, søger en dynamisk marketing manager med digitale kompetencer og erfaring med opbygning af ...

(DK) Teamleder til Document Handling

Ledelse, kundeservice, luftfragt… Er det dig? Brænder du for at arbejde med en kombination af ...

(DK) Telesales Manager, Corporate & New Sales, Scandic Danmark

Brænder du for salg? Og har du branchens bedste telefonstemme – så er du måske ...