(DK) DAT søger ny HR-koordinator

 

Har du erfaring inden for HR og administration? Og kunne du tænke dig en stilling med en bred kontaktflade og et stort administrativt ansvar inden for hele HR-faget?

Her er din chance for at blive en del af DAT Gruppen og indgå i en succesfuld virksomhed med dygtige medarbejdere, der altid står til rådighed for sparring og faglig og personlig støtte. Vi hjælper hinanden, og selvom vi til tider løber stærkt, så er der altid plads til et smil.

Få en hverdag med bredt ansvar inden for HR

Vi har i DAT besluttet, at der skal øget fokus på HR-området. Til en delvis nyoprettet stilling som HR-koordinator får du ansvaret for en lang række HR-administrative opgaver. Du arbejder systematisk og disciplineret med dine opgaver og er i kontakt med mange forskellige mennesker hver dag – både internt og eksternt. Du har lyst og evner til at opbygge struktur og processer inden for HR-området, og dine vigtigste ansvarsområder bliver:

 • Personaleadministration: Du hjælper/rådgiver vores ansatte omkring regler og lovgivning, når det drejer sig om barsel, orlov, sygefravær osv., og du holder overblikket over sygedage, arbejdsskader og jubilæer, mens du også kan besvare de mere basale lønspørgsmål.
 • Rekrutteringsadministration: Du håndterer, koordinerer og administrerer alle rekrutteringer, samt udarbejder ansættelseskontrakter.
 • Personalehåndbog:Udarbejdelse af og løbende vedligehold af personalehåndbog, politikker, vejledninger m.m. på intranettet.
 • Employer branding: Vores ”employer brand” er afgørende for, om nye medarbejdere har lyst til at arbejde hos os – og om de nuværende har lyst til at blive og yde.
 • Nyhedsbreve:Udarbejde månedligt nyhedsbrev til alle ansatte i samarbejde med Marketingsafdelingen.
 • Ansættelses- og farvelsamtaler
 • Personalearkiv
 • Arbejdsmiljø

Dine kvalifikationer

 • Du har flere års erfaring inden for HR og administration.
 • Du kan være kontor- eller HR-uddannet. Vigtigst er, at du har stort kendskab til HR-faget herunder administration.
 • Du er fortrolig med Funktionær- og Ferieloven, da du løbende skal oprette og ændre kontrakter for mange forskellige lønmodtagergrupper.
 • Du navigerer nemt rundt i MS Office-pakken, og du behersker både dansk og engelsk i skrift og tale.
 • Du kan arbejde selvstændigt.

Vi leder efter en struktureret og samarbejdsorienteret person, der kan jonglere med flere opgaver sideløbende uden at miste det store overblik. Da stillingen er delvis nyoprettet, vil du i stor udstrækning være med til at udvikle og præge jobbet. Du kan lide at bygge ting op, er imødekommende og god til at skabe stærke relationer. Og med en yderst systematisk tilgang til jobbet har du overskuddet til at følge dine sager helt til dørs.

Om DAT som arbejdsplads

DAT er en mellemstor virksomhed med ca. 500 ansatte og en årlig omsætning over 750 mio. dkr. Vi har hovedkontor i Vamdrup ved Kolding, samt afdelinger i Billund og København. Vores fly af typen ATR, MD80 og A320 flyver på faste ruter i Danmark og Europa. Desuden flyver vi en stor del charter og som underleverandør til andre flyselskaber. Vores varemærke er kvalitet, engagement og fly til tiden. Omgangstonen er uhøjtidelig, og alle hjælper hinanden.

Yderligere information

Kontakt HR direktør Ib Sander Pedersen på mail: isp@dat.dk eller ring direkte på 76 92 30 19, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Er du interesseret?.

Send din ansøgning til på mail job@dat.dk  og marker ansøgningen HR-koordinator

Udløber: 31.10.2017
x

Læs Også

(DK) Sælger til vores forretningsafdeling søges

Vi søger en ny kollega til vores team i Charlottenlund, som kan assistere vores forretningskunder. Voya ...

(DK) Unique Travel søger passioneret rejsekonsulent

Nu har du en enestående mulighed for at komme med i Team Unique Travel, et ...

(DK) Cirkusbygningen Konference & Event søger en Konference- & Eventkoordinator

  Kunne du tænke dig at arbejde med salg, planlægning, koordinering og afvikling af events ...

(GL) Air Greenland søger en Workshop Manager

  Ved Air Greenland hovedkvarter i Nuuk søger vi en dygtig og engageret Work Shop ...

(DK) Teknisk inspektør med Part M erfaring søges

  Vil du være med til at sikre en stabil, sikker og vedvarende luftfart sammen ...

(DK) VR Travel søger en IT programmør.

  Kulturen i VR Travel er dynamisk og proaktiv, hvilket vil sige, at vi ikke ...