(DK) Dygtig rejsekonsulent til salg af krydstogter og skirejser

 

Vil du være en del af et succesfuldt team af søde og meget dygtige medarbejdere?

Vil du være med til at hjælpe vores kunder til at finde den rigtige ferie, som enten er ombord på et krydstogtskib eller i en skibolig? Du skal altså være en god og dygtig sælger, som kan hjælpe og yde den optimale service.

Der er både tale om en fuldtidsstilling og en deltidsstilling på 30 timer om ugen.

Cruise Market er i gang med sin 6. sæson – og det går forrygende. For mange er et krydstogt drømmerejsen, som nu kan opfyldes. Vi hjælper dem med at gøre drømmen til virkelighed.

Hyttespecialisten har eksisteret i mere end 40 år og koncentrerer sig om skidestinationer i Sverige og Norge. Her hjælper vi med bolig, transport, liftkort, skileje og skiskole. Der er en vigtig ferie for vores kunder, og vi skal derfor kunne hjælpe og guide dem  rigtigt.

Bengt Martins Rejser Aps, som er søsterfirma til Resia Travel Group,  har udover varemærkerne Cruise Market og Hyttespecialisten også varemærkerne Rejsefeber, Arte Udland og snart Resia Erhvervsrejser på samme kontor midt i København. Den 1. maj flytter vi til stort nyt kontor på Købmagergade lige overfor Illum.

Vi har brug for en ny medarbejder, som har godt kendskab til både krydstogter og skiferie, og som har mod og lyst til at veksle hele tiden med disse to produkter. Du skal altså være en god sælger med stor erfaring fra rejsebranchen. Du skal have mod på at lære nyt, være omstillingsparat og have lysten til at arbejde for en meget stor skandinavisk rejsekoncern.

Udover salg på hovedsagligt mails og telefoner, kan der i nogle periode være andre administrative opgaver.

Vi forventer, at du:

 • Er en dygtig og stabil sælger fra rejsebranchen.
 • Har et rigtig godt kendskab og erfaring med salg af krydstogter
 • Er Amadeusbruger
 • Har et kendskab til skirejser (evt. fra egne rejser) og meget gerne til Sverige og Norge
 • Har meget gode kommunikationsevner på dansk – både på skrift og i telefonen
 • Kan arbejde effektivt med hele officepakken
 • Kan arbejde selvstændigt og samtidig være en god kollega
 • Kan klare sig godt i et firma, hvor hovedsproget er svensk og mange samarbejdspartnere er svenske og norske. På kontoret i København er sproget dansk. Engelsk er naturligvis også et krav både mundtligt og skriftligt.

Vi kan tilbyde:

 • Et hyggeligt arbejdsmiljø med dygtige og kompetente kollager både i Danmark og Sverige. En arbejdsplads i en stor svensk successfuld rejsekoncern, som sætter stor pris på og værner om deres kompetente medarbejder, som yder en personlig service og et stort engagement.
 • Hyggeligt kontor i København K
 • Løn efter kvalifikationer
 • HK overenskomst

Tiltrædelse omkring 1. maj 2017. Skriv i din ansøgning om du ønsker at arbejde fuldtid eller deltid med 30 timer om ugen.

Da vi modtager rigtig mange ansøgninger, kan vi desværre ikke love at svare ansøgere, som ikke opfylder vores krav om kvalifikationer.

Hvis du har nogen spørgsmål er du velkommen til at kontakte daglig leder Mette Milbæk på mette.milbaek@bengt-martins.dk. Det er også denne email, du skal sende din ansøgning til.

 

Udløber: 12.03.2017