(DK) Teknisk inspektør med Part M erfaring søges

 

Vil du være med til at sikre en stabil, sikker og vedvarende luftfart sammen med andre ildsjæle? Har du erfaring med Part M og interesse for styring af luftdygtighed – så er det måske dig, vi søger.

Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen søger en erfaren og engageret inspektør til Center for luftfart, hvor du primært skal beskæftige dig med Part M området.  Sammen med ca. 75 engagerede kollegaer skal du være med til at tage hånd om reguleringen af og tilsynet med sikkerheden i den civile luftfart i Danmark. Teamet med 30 dygtige og engagerede kolleger fører tilsyn med luftfartøjers luftdygtighed, samt med operative og tekniske organisationer (Part M/MF, Part-145, Part-21).

Din hverdag som luftfartsinspektør
I din hverdag vil du have tilsynsansvaret for et antal virksomheder som din primære opgave. Det betyder, at du skal planlægge og gennemføre tilsyn, samt fungere som virksomhedernes sparringspartner i det daglige. Foruden din primære opgave, vil der typisk være opgaver med stor grad af tværfaglig koordination (mellem de forskellige luftfartsområder) og ikke mindst standardiseringsaktiviteter.

Teamet arbejder også med regeludarbejdelse både nationalt og internationalt samt udarbejdelse af interne procedurer og informationsmateriale, hvor du kan blive inddraget som fageksperten.

Da virksomheder og opgaver er placeret både i Danmark og udlandet, må der påregnes en vis rejseaktivitet også i forbindelse med din uddannelse og vedligeholdelse af dine kompetencer.

Hvad forventer vi af dig?  

  • Du arbejder pt. med styring af luftdygtighed i en CAMO, eller har inden for de seneste år beskæftiget dig indgående med dette område.
  • Du har relevant uddannelsesmæssig baggrund inden for luftfart, dvs. som flymekaniker, ingeniør, værk- og driftsleder eller tilsvarende.
  • Har du yderligere konkret erfaring med Part-145 eller EU OPS 965, vil dette være et plus.
  • Du har erfaring med auditering og et bredt kendskab til kvalitetsstyring.
  • Du besidder personlig gennemslagskraft og har evnen til at træffe de nødvendige beslutninger.
  • Du skal kunne kommunikere positivt og effektivt med forskellige mennesker, på mange niveauer, skriftligt og mundtligt og både på dansk og engelsk.
  • Du har sans for detaljen, kan arbejde struktureret og kan holde overblikket.
  • Du skal være en stærk administrator og have god erfaring med sagsbehandling.
  • Du skal have lyst til at påtage dig embedsmandsrollen, og arbejde i krydsfeltet mellem tilsyn og vejledning.

Din viden og erfaring skal du kunne omsætte til konkrete resultater, og på den måde bidrage til en stabil, sikker og vedvarende luftfart i Danmark.

Hvad kan du forvente af dine kommende kolleger?
Vores team består bl.a. af flymekanikere, jurister og ingeniører. Vi har en uformel omgangstone og der er højt til loftet.  Selvom vi har en spændende og til tider udfordrende hverdag prioriterer vi at bibeholde et godt arbejdsmiljø, der også rummer plads til fritid og familieliv.  Du kommer til at arbejde sammen med en bred vifte af specialister og generalister. Vi arbejder alle for at gøre en positiv forskel inden for luftfart.

Løn og ansættelsesforhold
Stillingen er en fast stilling på 37 timer. Ansættelsen sker efter gældende overenskomst mellem den pågældende faglige organisation og Finansministeriet, med mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer. Stillingen er til besættelse pr. 1. januar 2018 eller hurtigst muligt derefter.  

Om Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen…
Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen er en styrelse under Transport-, Bygnings- og Boligministeriet med ansvar og opgaver på tværs af transportformerne jernbane, vej, luftfart og havne samt regulering af bygge- og boligområdet. Vi har til huse i Ørestaden.

Du kan læse mere om os på www.tbst.dk.

Styrelsen ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende danske samfund. Derfor opfordrer vi alle interesserede, uanset baggrund til at søge stillingen.

Yderligere information 

Du kan få mere at vide om stillingen hos luftfartsinspektør Christian Bjergfelt på tlf. 41 78 00 47.

Ansøgning
Send din ansøgning via Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsens elektroniske ansøgningsportal på www.tbst.dk senest den 29. oktober 2017.

Ansættelsessamtaler forventes gennemført i uge 46.

 

Udløber: 29.10.2017
x

Læs Også

(DK) Sælger til vores forretningsafdeling søges

Vi søger en ny kollega til vores team i Charlottenlund, som kan assistere vores forretningskunder. Voya ...

(DK) Unique Travel søger passioneret rejsekonsulent

Nu har du en enestående mulighed for at komme med i Team Unique Travel, et ...

(DK) Cirkusbygningen Konference & Event søger en Konference- & Eventkoordinator

  Kunne du tænke dig at arbejde med salg, planlægning, koordinering og afvikling af events ...

(GL) Air Greenland søger en Workshop Manager

  Ved Air Greenland hovedkvarter i Nuuk søger vi en dygtig og engageret Work Shop ...

(DK) VR Travel søger en IT programmør.

  Kulturen i VR Travel er dynamisk og proaktiv, hvilket vil sige, at vi ikke ...

(DK) Senior Cabin Crew Jobs

  PAS Aviation is looking to engage enthusiastic, motivated and experienced Senior Cabin Crew Members ...