Kaptajn døde i luften

En kaptajn på et American Airlines-fly udåndede, da han fløj et Airbus-fly tværs over USA.

En kaptajn hos American Airlines døde mandag morgen amerikansk tid, da han sad i cockpittet på et fly på vej tværs over USA.

Flyet, et Airbus A320-fly, var på vej fra Phoenix til Boston på USA’s østkyst, da kaptajnen først besvimede. Det fik styrmanden til at bede om tilladelse til akut at lande i lufthavnen i Syracuse i staten

Stillede træskoene
Først besvimede kaptajnen og styrmanden bad om at få lov til at lande akut i lufthavnen i byen Syracuse i staten New York. Under indflyvningen til byen, der ikke ligger langt fra flyets slutdestination i Boston, udåndede kaptajnen imidlertid.

Styrmanden landede flyet sikkert i Syracuse. Flyets 147 passagerer og fem tilbageværende besætningsmedlemmer måtte vente i Syracuse i fire timer inden en ny besætning kunne flyve flyet videre til Boston.

x

Læs Også

Passagerfly i brand i Chicago-lufthavn

Et passagerfly fra American Airlines brød fredag eftermiddag i brand i Chicago O´Hare lufthavnen og 161 passagerer blev evakueret.

Qatar Airways vil købe sig ind i endnu to flyselskaber

Efter at have købt sig ind i et italiensk flyselskab i år, har Qatar Airways to opkøb i kikkerten næste år.

JetBlue kommer først til Cuba

USA's femtestørste flyselskab bliver først med ruteflyvning mellem USA og Cuba.

Emirates: Amerikanske metoder er frastødende

Emirates kalder angrebene fra Delta Air Lines, American Airlines og United Airlines for frastødende. Samtidig fremlægger selskabet modbeviser.

Pensionerede 20 fly samme dag

American Airlines har fart på med udfasningen af sine mange MD-80 fly. I denne uge blev 20 fly pensioneret samme dag og i 2018 er det helt slut.

Truer med at forlade alliance

Efter godt halvandet års medlemsskab truer Qatar Airways nu med at forlade oneworld-alliancen efter American Airlines angreb på sandkasseselskaber som Qatar Airways.