KLM-fly indrettet som luksuslejlighed

KLM har indrettet et pensioneret MD11-fly som en luksuslejlighed. Detaljer om den 366 m2 store lejlighed kan findes på websitet airbnb.com, der udlejer ferieboliger over hele Europa.

KLM har netop pensioneret de sidste MD11-fly, og nu har flyselskabet fundet en ny anvendelsesmulighed for et af flyene. I samarbejde med websitet airbnb.com, der udlejer ferieboliger i Europa, har KLM omdannet et MD11-fly til en luksuslejlighed med adresse i Schiphol Lufthavn ved Amsterdam.

Der er tale om en rummelig lejlighed på 366 kvadratmeter, og på websitet lokkes med 116 vinduer og to soveværelser, hvilket samlet byder på plads til i alt fire personer.

Af andre faciliteter kan nævnes ikke færre end otte badeværelser og to køkkener i MD11-flyet. TV og trådløst WiFi er der også blevet plads til, ligesom røgalarm, førstehjælpskasse og brandslukker hører til tilbehøret.

Særlige husregler
Vælger man at tage ophold i MD11-flyet er der nogle særlige “husregler“, som man skal være opmærksomme på.

  • Det er ikke tilladt at flyve.
  • Den oppustelige redningssliske må ikke benyttes.
  • Rygning er ikke tilladt, når “rygning forbud“ skiltet er tændt.
  • Der må ikke varmes skumfiduser på jetmotorerne
  • Planterne skal vandes og fiskene fodres
  • Indtagelse af alkohol er ikke tilladt
  • Vi beder om, at gæsterne behandler vores fly på samme måde som man behandler sig eget hjem

Interesserede lejere kunne der være mange af, men det er ikke muligt at leje flyet på sædvanlige vilkår. I stedet skal man deltage i en konkurrence på airbnb.com, hvor man med maksimalt 100 ord skal beskrive, hvorfor man skal udvælges til overnatningen i flyet.

Overnatningerne i MD-flyet kan foretages de tre sidste nætter af november måned, hvilket vil sige den 28., 29. og 30. november. De udtrukne vindere vil modtage flybilletter fra afrejseby til Amsterdam samt 500 euro i lommepenge fra airbnb.com.

x

Læs Også

KLM vender tilbage til Costa Rica

KLM genåbner rute til Costa Rica, som blev lukket for næsten 20 år siden. Landets præsident jubler over udsigten til flere europæiske turister.

Schiphol Airport bliver næststørste lufthavn i Europa

Amsterdams Schiphol Airport bevæger sig med lynskridt mod positionen som Europas næststørste lufthavn, hvilket forventes at blive en realitet ved udgangen af 2017.

Ny afgangshal taget i brug i Schiphol

På godt seks måneder har Amsterdam Schiphol-lufthavnen etableret en ny afgangshal, der skal pilles ned igen om 2,5 år, når første etape af lufthavnens permanente udbygning er klar.

KLM styrker nordiske føderuter

Med en ny codeshare-aftale til 10 destinationer i Sverige og Finland styrker KLM sit nordiske fodaftryk.

Syv nye langdistanceruter i 2017 fra Air France-KLM

I løbet af 2017 åbner Air France-KLM tilsammen syv nye langdistanceruter til destinationer på fire kontinenter.

KLM flyver atter “sortlistede” passagerer til USA

Som en følge af den midlertidige omstødelse af Trump-dekretet om at forbyde indrejse i USA for syv landes statsborgere, åbner KLM atter for disse nationaliteter.