Lufthansa og Singapore Airlines styrker samarbejde

Med codeshare-aftaler på blandt andet Lufthansas rute til Billund styrker Lufthansa og Singapore Airlines sit samarbejde.

Det bliver nu en smule lettere at komme fra Australien og Sydøstasien til Billund Lufthavn eller den modsatte vej. Danmarks næststørste lufthavn er nemlig blandt de 20 destinationer, som er blevet inkluderet i den partnerskabsaftale, som Singapore Airlines og Lufthansa Gruppen har med hinanden.

Således kommer der fremover SQ-koder på Lufthansas flyvninger mellem Frankfurt og Billund. På den måde kan Singapore Airlines nemt og problemfrit rejse hele vejen fra Singapore eller destinationer i Australien og New Zealand til Billund på én billet og blandt andet checke deres bagage ind hele vejen.

20 nye ruter
De udvidede codeshare bånd mellem Lufthansa Gruppen og Singapore Airlines vil give Singapore Airlines’ kunder bekvem adgang til over 20 nye ruter på Lufthansa- og SWISS-opererede flyvninger til og fra destinationer i Europa via trafikknudepunkterne i Frankfurt, München og Zürich.

Via Frankfurt vil der være forbindelse på flyvninger med SQ-koder til Aberdeen, Billund, Birmingham, Bologna, Bukarest, Dublin, Edinburgh, Firenze, Gøteborg, Lissabon, Madrid, Porto, Tallinn og Venedig.

Via München vil der være forbindelse til Madrid, Marseille, Nice og Toulouse. Via Zürich vil Singapore Airlines-kunderne fremover kunne flyve til Beograd, Firenze, Lyon, Sofia og Venedig.

Uddybe samarbejde
Til gengæld vil Lufthansa og SWISS-kunder kunne få adgang til nye destinationer gennem Singapore Airlines-flyvninger mellem Singapore og destinationer som Canberra, Düsseldorf og Wellington. Singapore Airlines’ regionale datterselskab, SilkAir, vil også gradvist indføre nye codeshare-flyvninger med Lufthansa-gruppen.

De udvidede codeshare operationer er resultatet af en joint venture-aftale indgået mellem de to luftfartskoncerner i november 2015. Aftalen har til formål at uddybe samarbejdet på vigtige markeder i Europa, Sydøstasien og sydvestlige Stillehav.

De nye codeshareflyvninger vil gradvis blive stillet til rådighed for bestilling via Singapore Airlines’ forskellige bookingkanaler.

 

 

Relaterede artikler:

SAS og Singapore Airlines udvider codeshare

Lufthansa udvider samarbejde

SAS og Lufthansa stopper samarbejde efter 18 år

x

Læs Også

Flyselskaber ændrer flyveruter efter missiltest

Flere europæiske flyselskaber har ændret flyveruterne til Japan, efter at et passagerfly fra Air France passerede tæt forbi nedslagsstedet fra et nordkoreansk ICBM-missil.

SWISS Business class

Familieferie på Business Class med SWISS

ANMELDELSE: Fire Business Class-billetter til Málaga gav værdi for pengene, og SWISS leverede et flot og gennemført produkt for store og små.

Billund får shuttle-service fra stor jysk by

Om en måned dukker en ny shuttle-service til Billund Lufthavn op fra stor jysk by, men til gengæld er X-busruten fra Silkeborg via Brande blevet lukket.

425.000 passagerer igennem Billund Lufthavn

Med 425.000 passagerer og en vækst på 5,1 procent sikrede Billund Lufthavn sig den bedste måned i lufthavnens snart 53-årige historie.

Her er Danmarks billigste taxfree-lufthavn

Der kan være stor forskel på priserne i lufthavnenes tax-free butikker, viser en sammenligning af de tre største lufthavne i Danmark.

Billlund-rute til Berlin starter før tiden

Den nye lavprisrute fra Billund til Berlin starter syv uger før tiden, men det bliver i første omgang kun med halvdelen af de planlagte fire ugentlige afgange.