Lufthansa og Singapore Airlines styrker samarbejde

Med codeshare-aftaler på blandt andet Lufthansas rute til Billund styrker Lufthansa og Singapore Airlines sit samarbejde.

Det bliver nu en smule lettere at komme fra Australien og Sydøstasien til Billund Lufthavn eller den modsatte vej. Danmarks næststørste lufthavn er nemlig blandt de 20 destinationer, som er blevet inkluderet i den partnerskabsaftale, som Singapore Airlines og Lufthansa Gruppen har med hinanden.

Således kommer der fremover SQ-koder på Lufthansas flyvninger mellem Frankfurt og Billund. På den måde kan Singapore Airlines nemt og problemfrit rejse hele vejen fra Singapore eller destinationer i Australien og New Zealand til Billund på én billet og blandt andet checke deres bagage ind hele vejen.

20 nye ruter
De udvidede codeshare bånd mellem Lufthansa Gruppen og Singapore Airlines vil give Singapore Airlines’ kunder bekvem adgang til over 20 nye ruter på Lufthansa- og SWISS-opererede flyvninger til og fra destinationer i Europa via trafikknudepunkterne i Frankfurt, München og Zürich.

Via Frankfurt vil der være forbindelse på flyvninger med SQ-koder til Aberdeen, Billund, Birmingham, Bologna, Bukarest, Dublin, Edinburgh, Firenze, Gøteborg, Lissabon, Madrid, Porto, Tallinn og Venedig.

Via München vil der være forbindelse til Madrid, Marseille, Nice og Toulouse. Via Zürich vil Singapore Airlines-kunderne fremover kunne flyve til Beograd, Firenze, Lyon, Sofia og Venedig.

Uddybe samarbejde
Til gengæld vil Lufthansa og SWISS-kunder kunne få adgang til nye destinationer gennem Singapore Airlines-flyvninger mellem Singapore og destinationer som Canberra, Düsseldorf og Wellington. Singapore Airlines’ regionale datterselskab, SilkAir, vil også gradvist indføre nye codeshare-flyvninger med Lufthansa-gruppen.

De udvidede codeshare operationer er resultatet af en joint venture-aftale indgået mellem de to luftfartskoncerner i november 2015. Aftalen har til formål at uddybe samarbejdet på vigtige markeder i Europa, Sydøstasien og sydvestlige Stillehav.

De nye codeshareflyvninger vil gradvis blive stillet til rådighed for bestilling via Singapore Airlines’ forskellige bookingkanaler.

 

 

Relaterede artikler:

SAS og Singapore Airlines udvider codeshare

Lufthansa udvider samarbejde

SAS og Lufthansa stopper samarbejde efter 18 år

x

Læs Også

Største Dreamliner-fly nogensinde er færdigsamlet

Den amerikanske flyproducent Boeing har netop færdigsamlet 787-10 Dreamliner, der bliver den hidtil største type af den supermoderne flytype.

Billund hiver chartertrafik i plus

En god september med tocifret chartervækst har bragt Billund Lufthavn tilbage på vækstsporet i chartersegmentet.

Lufthansa genåbner Kina-rute

Næste forår vil Lufthansa atter flyve til den kinesiske millionby Shenyang, som var en del af rutenetværket fra 2012 til 2016.

SAS tilbyder ombooking på grund af vulkanrisiko

Den internationale lufthavn på Bali risikerer at lukke efter vulkanudbrud, og SAS tilbyder sammen med Singapore Airlines fri ombooking til passagerer.

Lufthansa-jumbojet på tysk indenrigsrute

Fra den 1. november vil Lufthansa benytte 371-sæders Boeing 747-jumbojet på indenrigsruten mellem Frankfurt og Berlin.

Lufthansa åbner USA-rute fra Berlin

For første gang i 16 år vender Lufthansa tilbage til Berlin-Tegel med en langdistancerute, men det tyske flyselskab også vil etablere en USA-rute fra Düsseldorf.