Travelmarket Interactive
  
Om CHECK-IN.dk
CHECK-IN.dk er den førende danske internet-nyhedskanal om rejser og luftfart.

CHECK-IN.dk er først og fremmest en nyhedskanal for de tusindvis af ansatte i den danske rejse- og luftfartsbranche. Men det er også et sted, hvor erfarne fritids- og forretningsrejsende kan holde sig orienteret om, hvad der rører sig indenfor en industri, der er i rivende udvikling. Et samlingspunkt for branche og forbrugere, som man også kender det fra andre brancher som IT & teknologi, biler, bolig m.v.

CHECK-IN.dk – neutral, seriøs og objektiv journalistik 

CHECK-IN.dk vil tilstræbe at dække alle dele af rejsebranchen, men med hovedfokus på luftfart. Vi skriver ikke kun om aktører med base i København, men vil balancere dækningen af nyheder fra hele landet. 

I det hele taget vil vi sikre en neutral, seriøs og objektiv dækning af nyhederne fra hele rejse- og luftfartsbranchen. Skrevet af medarbejdere, der har sine rødder i branchen og dermed har et indgående kendskab til aktørerne.

Og er du modstander af forandringer, så hold dig væk fra CHECK-IN.dk. Her vil vi nemlig også skrive om newbiz-aktører som f.eks. lavprisflyselskaberne – også selvom de ikke er at finde i annoncørkredsen. 

CHECK-IN.dk – aktive partnerskaber 

Men CHECK-IN.dk står ikke alene om at skabe den mest progressive og aktive nyhedskanal for og om den danske rejse- og luftfartsbranche. Vi har allieret os med partnere, der komplementerer vort indhold og medvirker til at sikre, at du finder det hele samlet på ét sted. 

I Vagabond´s månedlige Travel Trade e-Magasin First Mover vil du finde nyheder og artikler fra CHECK-IN.dk, ligesom spændende artikler fra First Mover også vil være at finde på CHECK-IN.dk. 

Integreret søgemaskine fra Travelmarket vil hjælpe dig med at holde dig orienteret om dine konkurrenters tilbud. Men der vil også af og til blive booket rejser hos dit selskab gennem Travelmarkets søgemaskine på CHECK-IN.dk, ligesom du også selv kan bruge Travelmarkets søgemaskine til at finde og booke de bedste tilbud til dine kunder. 

CHECK-IN.dk – først med det sidste 

CHECK-IN.dk tilstræber sig på at være ”først med det sidste” indenfor rejse- og luftfartsbranchen. Dette sikrer vi gennem et personligt netværk til mange af de aktører, der præger det skandinaviske rejsemarked. 

På CHECK-IN.dk kan du følge udviklingen i branchen med stort og småt fra ind- og udland. Du kan vælge at tilmelde dig vort gratis elektroniske nyhedsbrev, der vil lande i din indbakke på alle hverdage kl. 07.00. Og kommer der ”breaking news” om aftenen eller i weekender, vil CHECK-IN.dk også være opdateret. 

Velkommen til CHECK-IN.dk – nyhedskanalen om rejser og luftfart! 
 

Søg billige rejser
Fly
Temarejser
Preferred
CHECK-IN Web-TV