(Foto: Morten Lund Madsen)

SAS og Apollo holder sammen

SAS og Apollo fortsætter næste år sit 15 år lange samarbejde om flyvninger til Sydens sol. SAS er Apollos næststørste flypartner.

Mange af charterarrangøren Apollos gæster kommer i 2016 til at sætte sig til rette i SAS-fly, når de skal til eller hjem fra solen og varmen i Sydeuropa. Efter omkring 15 års samarbejde har Apollo nemlig endnu engang valgt SAS som partner på en stor del af charterflyvningerne fra Skandinavien i sommersæsonen 2016.

Apollo og SAS har netop underskrevet en kontrakt for sommersæsonen 2016 på mere end 700 mio. kr. Kontrakten betyder, at SAS flyver Apollo-kunder fra 18 steder i Danmark, Norge og Sverige og til 28 destinationer i Europa. Med den nye kontrakt er SAS Apollos største eksterne partner – kun overgået af Apollos eget flyselskab Novair.

”Vi er meget glade for, at Apollo igen har valgt SAS som partner for sine flyvninger. Med vores store flåde tilbyder vi et godt og pålideligt produkt, som vores næsten 30 mio. kunder har glæden af hvert år. Vi ser frem til fortsat at byde velkommen til Apollos kunder om bord på vores fly næste år,” siger Annelie Nässén, Global Sales Manager hos SAS.

God punktlighed
Takket være SAS’ fleksible flåde med fly i mange størrelser, er det muligt for Apollo at tilbyde direkte fly fra lufthavne i både hovedstadsområderne samt mere regionale lufthavne i Danmark, Norge og Sverige.

”Vi har haft et langt og succesfuldt samarbejde med SAS og ved, at de leverer et produkt med en god punktlighed og høj kvalitet, hvilket er vigtigt i forhold til vores kunder. Vores partnerskab med SAS vil give os en masse fleksibilitet, som vi værdsætter højt,” siger Leif Vase Larsen, administrerende direktør i Apollo Travel Group.

Udover aftalen med SAS har Apollo for nyligt indgået et strategisk samarbejde med Emirates, som omfatter fly til Dubai, Sri Lanka og Thailand.

Foto: Morten Lund Madsen.

x

Læs Også

SAS stormer mod PR-toppen

SAS har sikret sig den bedste placering nogensinde i de 16 år, hvor analysevirksomheden Aalund har gennemført den årlige undersøgelse til PR-Barometret.

SAS lukker City Lounges

Der kommer ikke flere City Lounges hos SAS. Flyselskabet afslutter samarbejdet med No 18 Office and Lounge ved udgangen af oktober.

SAS opruster på Berlin-ruter

I kølvandet på airberlins kollaps indsætter SAS i vintertrafikprogrammet op imod 200 ekstra afgange på Berlin-ruterne fra København og Stockholm.

SAS-gave til Aarhus var ikke helt ny

SAS-direktør Lars Sandahl Sørensen lovede Aarhus-borgmesteren, at aarhusianerne ikke skulle betale ekstra for at rejse med SAS ud i verden. Det skulle man heller ikke i forvejen.

Forudbestilling af specialmad på SAS Go

Vegetarisk, glutenfrit eller vegansk er nogle af de nye - mens også dyrere - muligheder af specialmad, som SAS tilbyder i forudbestilling til rejsende på SAS Go.

SAS udsætter opstart af Heathrow-base

Forsinkede flyleverancer har fået Scandinavian Airlines Ireland til at udskyde opstarten på Heathrow-basen, som skulle have åbnet i slutningen af oktober.