Med Travelport Smartpoint, kan rejsebureauerne personliggøre rejser i én arbejdsgang

Med Travelport Smartpoint har rejsebureauerne nemt adgang til flyselskabernes oplysninger, og kan rådgive og mersælge i én arbejdsgang.

Med Travelport Smartpoint, https://www.travelport.com/solutions/travelport-smartpoint har rejsebureauerne nemt adgang til flyselskabernes oplysninger, og kan rådgive og mersælge i én arbejdsgang.

Dagens rejsende har store krav, og rejsebureauerne må demonstrere deres værdi ved at give kunderne valg og høj service. Udviklingen har betydet at rejsekonsulenten jævnligt må søge information på flyselskabernes egne hjemmesider for at forstå hvad der er inkluderet i prisen. (Kilde: Travelport agency survey September 2015).

Travelport har udviklet en løsning som imødekommer rejsebureauernes behov for information for at yde optimal rådgivning, uden at gå på kompromis med effektiviteten. Med Travelport Smartpoint får rejsekonsulenten med et enkelt klik direkte adgang til alle services som tilbydes i hver kabine, og rejsen kan hurtigt skræddersyes efter kundes behov.

hi-res-lx-rcb

Mersalg er ikke begrænset til flyrejsen. Ved at anbefale det rigtige hotel eller billeje, kan rejsekonsulenten endnu en gang føre værdi til sine kunder, og skabe øget indtægt til sin egen forretning. I en brugerundersøgelse udført af Travelport, svarede 42% af de adspurgte rejsekonsulenter at de brugte mere en 30 minutter om dagen på at søge information fra hotellers egne websider. 10% brugte mere end en time om dagen. (Kilde: Travelport agency survey September 2015).

Med Travelport Smartpoint har rejseburauerne også direkte adgang til hotelbooking og billeje. Travelport Smartpoint giver hurtig adgang til hotelrater, beskrivelser og billeder. Kort, TripAdvisor bedømmelser og top 5 anmeldelser på de enkelte hoteller kommer også frem.

Med mere end 650.000 hoteller og 35.000 billeje lokationer tilgængelige fra Travelport Smartpoint, er rejsebureauerne sikre på, at have det rigtige udvalg til at imødekomme deres kunders behov.

Få ydeligere information om Travelport og hvordan vi kan hjælpe din forretning ved at kontakte vores danske kontor:

Travelport Denmark A/S:
Bredgade 56
1260 København K
Tel: 88 33 15 00
www.travelport.com

Udarbejdet af CHECK-IN´s  kommercielle afdeling i samarbejde med Travelport. Sponsoreret indhold (advertorials) er artikler produceret af CHECK-IN´s kommercielle afdeling i samarbejde med den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold.

Udløber: 31.03.2017