Tre nye KLM-ruter i sommerprogrammet

Hollandske KLM lancerer tre nye europæiske destinationer fra midten af maj måned. Det bliver blandt andet muligt at flyve til Montpellier i Sydfrankrig nær Languedoc-Rousillon, der er verdens største vindistrikt.

Rutenyheder fra KLM modtages med særlig interesse hos danske rejsende. Det hollandske flyselskab tilbyder nemlig samlet 15 daglige flyvninger fra både København, Billund og Aarhus til trafikknudepunktet i Amsterdam-Schiphol, hvorfra der er gode forbindelsesmuligheder til resten af Europa og det meste af verden.

Der er formentlig mange danskere, der kan glæde sig over, at Montpellier bliver en ny destination i KLM´s rutenetværk. Pensionsselskabet PFA byggede oprindeligt 24 ferieboliger i området, og det har sidenhen tiltrukket interesse fra mange andre danskere og skandinaver, der har adgang til ferieboliger i området.

Montpellier ligger i Sydfrankrig ved Middelhavskysten, og blot 10 kilometer herfra finder man Languedoc-Rousillon, der er et af verdens største og mest populære vindistrikter. Den sydfranske by er den sjette destination i Frankrig for KLM.

Der er daglig forbindelse fra Amsterdam til Montpellier kl. 14.40 og med ankomst i det sydfransk kl. 16.35. Returflyvningen finder sted kl. 17.10 og med ankomst i Amsterdam kl. 19.10. Der flyves med Fokker F70-fly med plads til 70 passagerer.

“Vores mål er løbende at udvikle vort netværk af mellemdistanceruter. Ved at åbne disse tre nye ruter, kan vi tilbyde flere destinationer til vores kunder samtidig med, at vi udvider trafikken omkring vort trafikknudepunkt i Amsterdam,“ siger koncernchef Pieter Elbers fra KLM.

Krakow og Belfast
De to øvrige destinationer er Krakow i Polen og Belfast i Nordirland.

Krakow er den anden destination i Polen, som KLM vil servicere udover hovedstaden Warszawa. Det sker også på daglig basis kl. 14.25 fra Amsterdam med ankomst i Krakow kl. 16.20. Returflyvningen foregår kl. 16.55 og med ankomst i Amsterdam kl. 18.55. Der flyves med Embraer E-190 fly med plads til 100 passagerer.

Sidste destination i den europæiske sommeroffensiv er Belfast i Nordirland. Her kommer KLM dagligt med Fokker F70-fly og der flyves dagligt fra kl. 10.00 med ankomst i Belfast kl. 10.40. Flyet vendes på blot 35 minutter og returnerer kl. 11.15 lokal tid og med ankomst i Amsterdam kl. 13.50.

Det er især nordjyske rejsende fra Aalborg Lufthavn, der vil få glæde af de tre nye destinationer. Fra Aalborg bliver KLM-ruterne de hurtigste forbindelser til Belfast og Montpellier. Fra København bliver KLM-ruten til Montpellier den hurtigste forbindelse, mens Billund Lufthavn med Air France, Lufthansa og British Airways har hutigere forbindelser til samtlige tre nye destinationer i KLM-rutenetværket.

x

Læs Også

KLM lokker med drømmejob

Det hollandske flyselskab KLM frister nu med et anderledes job, hvor man som reporter skal rejse på eventyr jorden rundt og finde gode historier.

Samarbejdsproblemer i Air France-KLM

Et hollandsk tv-program er kommet i besiddelse af en fortrolig rapport, hvor 50 interviewede mellemledere hos Air France og KLM skyder på hinanden.

Billund skriver historie sammen med KLM

Billund Lufthavn er en af 13 europæiske lufthavne, der officielt kommer til at tage afsked med en flytype, som KLM har benyttet igennem de seneste 15 år.

KLM øger på Aalborg og København

Som et led i en større nordisk oprustning vil KLM fremover have fire Aalborg-flyvninger året rundt og større kapacitet på sin CPH-rute.

Her rejser danskerne hen

Tre aktører i rejsebranchen har opgjort hvor danskerne rejste hen og rejser hen - og kom frem til nogenlunde samme resultat.

Punktligt og rimeligt med KLM til Aalborg

ANMELDELSE: KLM via Amsterdam til Aalborg er et godt og strømlinet produkt, der levede op til forventningerne.