Aegean Airlines Airbus A320-200 (Foto: OVZabotina | Creative Commons 4.0)

Aegean atter med Kalamata-rute til CPH

Fra maj næste år vil det græske Star Alliance-flyselskab Aegean Airlines atter flyver mellem København og Kalamata på Peloponnes.

Aegean Airlines åbnede i maj 2015 ruter til Kalamata fra både København og Billund. Passagergrundlaget var skabt gennem en aftale med charterarrangøren Bravo Tours, der havde købt et større antal sæder på flyvningerne.

Sidenhen startede Primera Air – der er søsterselskab til Bravo Tours – flyvninger mellem København og Kalamta, og i mellemtiden var Aegean Airlines forsvundet på ruterne til Kalamata.

Men nu er der godt nyt til danske rejsende, der har den græske halvø Peloponnes som favoritrejsemål. Aegean Airlines vender den 19. maj 2018 tilbage med en ugentlig flyvning mellem Kalamata og København.

Den gamle bydel i Kalamata (Foto: G Da | Creative Commons 3.0)

Det græske flyselskab vil frem til den 6. oktober flyve hver lørdag kl. 08.00 lokal tid fra Kalamata International Airport og med ankomst kl. 10.05 i Københavns Lufthavn. Returflyvningen finder sted kl. 10.50 og med ankomst i Kalamata kl. 15.00. Fra den 12. oktober og frem til slutningen af sæsonen den 19. november vil Aegean Airlines flyve hver fredag på ruten.

Syv gange om ugen til Athen
Udover Kalamata-ruten flyver Aegean Airlines også mellem Athen og København. I den kommende sommer øges til fem ugentlige afgange i mellemsæsonen, og i højsæsonen vil der være op til syv ugentlige flyvninger fordelt mellem fire formiddagsafgange og tre eftermiddagsafgange.

Det græske Star Alliance-selskab flyver også til Stockholm. Her vil der i sommertrafikprogrammet 2018 være fire ugentlige flyvninger fra Athen samt en ugentlig afgang fra Kalamata frem til juli måned.

På samtlige ruter benytter Aegean Airines fly af typen Airbus A320-200 der er indrettet med 12 sæder på Business Class (forreste tre rækker, hvor midtersædet er blokeret, red.) samt plads til 160 passagerer i Economy Class.

Udover at være et godt udgangspunkt til rejser fra Athen og videre på det græske indenrigsnetværk, så tilbyder Aegean Airlines også flyvninger til en række destinationer i Mellemøsten, eksempelvis Amman, Beirut, Cairo, Jeddah, Kuwait, Riyadh og Teheran.

 

Relaterede artikler:

Græsk flyselskab øger til København

Billund får Athen-rute

Aegean vokser trods græsk krise

Græsk Star Alliance-selskab øger til CPH

Græsk Star-medlem starter CPH-rute

x

Læs Også

Forsinkede A320neo-fly fra Norwegian-selskab

Problemer med flymotorer betyder, at de nye fly, som HK Express har leaset fra Norwegian-selskabet Arctic Aviation, bliver yderligere seks måneder forsinket.

Effektiv service fra hittegodskontoret i CPH

ANMELDELSE: Kundeservice-afdelingen i Københavns Lufthavn leverer en rigtig god service, viser redaktørens ufrivillige test af afdelingen for glemte sager.

Atlantic-direktør: Vi lever og dør for Færøerne

Administrerende direktør Jóhanna á Bergi fra Atlantic Airways er klar til at imødegå konkurrencen fra SAS, som har ramt selskabets bundlinje hårdt.

Næsten 100 vil være chef i Esbjerg Lufthavn

Interessen for at blive chef for Danmarks syvende største lufthavn er enorm.

Mange vil være færøsk lufthavnschef

68 personer fra ind- og udland har lagt billet ind på jobbet som chef for Færøernes eneste lufthavn.

Bremen-eventyr kostede Sun-Air syv millioner

For 40. år i træk er Sun-Air kommet ud med et overskud, der dog ikke er så prangende som tidligere. Det skyldes blandt et stort tab på satsningen i Bremen.