Carsten Nørland forlader CPH

Københavns Lufthavn skal have ny salgs-og markedsdirektør, da Carsten Nørland har søgt nye udfordringer udenfor lufthavnen.

En af Københavns Lufthavns mest markante profiler, salg- og markedsdirektør Carsten Nørland, har sagt sin stilling på for at søge nye udfordinger. Han forlader CPH ved udgangen af marts måned for at tiltræde i en ledende stilling i en virksomhed, hvis navn endnu ikke må oplyses.

”Jeg har haft nogle fantastisk spændende år i lufthavnen, og jeg har virkelig fået CPH og hele atmosfæren i blodet. Så det er med vemod, at jeg skal sige farvel. Nu skal jeg prøve et job, hvor jeg får et bredere og mere generelt ansvar end det salg- og markedsmæssige. Det er en udfordring, jeg ikke har kunnet sige nej til”, siger Carsten Nørland.

Indtil videre varetages Carsten Nørlands opgaver af administrerende direktør Thomas Woldbye sammen med det lokale ledelsesteam i salg- og markedsorganisationen. Samtidig har Thomas Woldbye igangsat en rekrutteringsproces, så lufthavnen hurtigst muligt kan finde en erstatning for Carsten Nørland.

”Carsten har været en meget vigtig spiller i den gennemgribende udvikling af forretningen, som vi har gennemført de seneste år. Vi vil fortsætte samme udvikling, så vi kan blive endnu bedre til at opfylde kundernes behov, tiltrække nye flyruter og tilbyde attraktive shoppingmuligheder. Jeg ønsker Carsten alt godt med de nye udfordringer uden for CPH,” siger administrerende direktør Thomas Woldbye.

x

Læs Også

De 20 største lufthavne i Norden i 2017

Der var i 2017 kun tre danske lufthavne på top20-listen over de største nordiske lufthavne, der er domineret af svenskerne og nordmændene.

Syddanske lufthavne årets højdespringere

Tre lufthavne i Region Syddanmark havde den største relative passagervækst blandt de danske lufthavne i 2017, mens en fjerde syddansk lufthavn blev nummer chok.

SAS mister terræn i CPH

Kun godt hver tredje CPH-passager rejste sidste år med SAS. Til gengæld bliver Norwegian og Ryanair stadig større i Københavns Lufthavn.

134.546 flere passagerer i CPH i 2017

Københavns Lufthavn havde i 2017 en passagervækst på blot 0,5 procent, hvilket bragte det årlige antal passagerer op på 29,2 millioner.

Direktør forlader Københavns Lufthavn

Kommunikationsdirektør Henrik Peter Jørgensen stopper i Københavns Lufthavn ved udgangen af januar måned.

Disse ruter får opstartsrabat i CPH

I alt 21 ruter bliver i øjeblikket understøttet af opstartsrabatter i Københavns Lufthavn. Ryanair står alene for en tredjedel af de 21 ruter.