(DK) Digital Marketing Specialist til Stjernegaard Rejser

E-mail, SoMe, CRM, Website
Vi har været på en fantastisk rejse, hvor vores omsætning de sidste 8 år er vokset fra 50 mio. til 200 mio. Nu vil vi gerne styrke vores kreative marketingafdeling med en erfaren digital marketingspecialist med fokus på e-mail, sociale medier og CRM.

Jobbet indeholder
Vi står overfor en masse spændende projekter, som bl.a. berører den digitale kunderejse. Fokus vil være på e-mailmarketing og sociale medier baseret på CRM-tankegang og stor viden om vores kunder. Vi ser et stort uudnyttet potentiale, og derfor leder vi efter en ny kollega, der kan udvikle og drive disse kanaler og løfte os til et nyt niveau. Du vil også være involveret i løbende udvikling og kvalitetssikring af vores store website bl.a. med SEO.

Dine kvalifikationer matcher ideelt set følgende:

 • Erfaring med e-mailmarketing: strategi, analyse, segmentering, eksekvering, automation, rapportering og leadgenerering
 • Erfaring med sociale medier, primært Facebook og business manager
 • Indgående kendskab til arbejdet med CRM og det at arbejde med data og kunderejse på tværs af kanaler
 • Superbruger af Excel
 • Stort kendskab til websites, CMS og SEO
 • Det er desuden en fordel, hvis du kan skrive tekster og/eller er visuel stærk.

Vi forestiller os at du:

 • har en udpræget fornemmelse for kvalitet og en stærk digital forståelse
 • har et analytisk mindset samt flair for systemer
 • har en god forretningsforståelse samt dygtig til at prioritere
 • har evnen til at skabe og drive komplicerede projekter
 • har en positiv indstilling til livet og opfatter det som vigtigt at bidrage aktivt til et godt arbejdsmiljø
 • kan lide at have travlt og trives med at have mange bolde i luften
 • er servicemindet og en udpræget teamplayer
 • kan arbejde selvstændigt med en opgave og sætter en ære i at levere et veludført stykke arbejde.

Om Stjernegaard
Stjernegaard Rejser er et velkonsolideret, personligt ejet, dansk rejsebureau, der har eksisteret i mere end 30 år, og i 2017 blev vi kåret til Danmarks bedste ferierejsebureau.

Forretningen er delt mellem individuelle rejser og rundrejser med dansk rejseleder til eksotiske rejsemål uden for Europa. Nogle af vores vigtige destinationer er Bali, Cuba, De Vestindiske Øer, Indiske Ocean, Japan, Mexico, Myanmar, Peru, Sydafrika, Thailand, USA og Vietnam samt krydstogter.

Vi er en stærk virksomhed med en klar strategi, og vi bruger mange ressourcer på udvikling af både nye produkter, kanaler, medarbejdere og arbejdsprocesser. Vi gør en dyd ud af kvalitet, god kunderådgivning, et gennemarbejdet og troværdigt salgsmateriale samt kvalitetssikring af kundernes rejseoplevelser.

Det er vigtigt for os, at der er en god ånd i virksomheden, og vi har fokus på den enkelte medarbejders trivsel og udvikling. Vi arbejder meget selvstændigt med en stor grad af frihed og respekt for hinanden, og vi har et af branchens mest erfarne teams med mange års anciennitet i virksomheden.

Hvis du har den relevante baggrund og kan identificere dig med ovenstående beskrivelse af vores virksomhed, vil vi meget gerne høre fra dig. Alle henvendelser vil blive behandlet fortroligt.

Ansøgning sendes til Kathrine Zøllner, som er ansvarlig for vores online markedsføring på kz@stjernegaard.dk. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til Kathrine på 4526 0019.

Ansøgningsfristen er den 3. august 2018, men vi afholder løbende samtaler.

Se hvad vi står for på www.stjernegaard-rejser.dk

 

Udløber: 03.08.2018