(DK) Erfarne Rejsekonsulenter til København, Aarhus, Aalborg, Herning eller Kolding


Kan du sammensætte og sælge unikke rejseoplevelser? 

Hos Jysk Rejsebureau opbygger vi hver enkelt rejse fra bunden, helt efter vores kunders ønsker. Det betyder, at vi har brug for branchens dygtigste medarbejdere, der kan sende vores kunder ud, hvor asfalten ender og vejene bliver til stier… og ikke mindst få dem sikkert hjem igen.

Vi har lige nu brug for inspirerende og energiske rejsekonsulenter, og vi kan lave plads til den rigtige kandidat i alle vores 5 salgsafdelinger. Det vigtigste for os er at du har erfaring med at arbejde i Sabré, Amadeus eller et andet flybookingsystem, og er resultatorienteret.

I Jysk Rejsebureau snakker vi tit om en bestemt ånd, der er i organisationen – den jyske ånd. Den jyske ånd er en betegnelse for det værdisæt, der lever som organisationens arbejdsgrundlag, motivation og de krav, vi stiller til os selv. Vi tilbyder en arbejdsplads der oser af eventyrlyst kombineret med en vindermentalitet, hvor der er højt til loftet, og hvor vi sammen arbejder målrettet med at forsætte den vækst vores dygtige kollegaer har skabt gennem en årrække. 

Du får:

  • En travl, men spændende hverdag i et ungt, ambitiøst og internationalt miljø
  • En arbejdsgiver som vægter personlig udvikling højt
  • En attraktiv lønpakke med bonus, pensionsordning og sundhedsforsikring
  • En bred vifte af personalegoder

Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 10. december 2018. Tiltrædelse snarest muligt. Ansøgningen sendes via “send ansøgning” linket forneden. 

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Lars Møller Christiansen på tlf 86 20 77 36 eller mobil 53 63 29 79.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansættelsesform Fastansat
Arbejdstid Fuldtid
Antal ledige stillinger 2
Arbejdstid 37 timer eller efter aftale
By København, Aarhus, Aalborg, Herning & Kolding
Land Danmark
Referencenummer 2018/11
Kontakt Lars Møller Christiansen, Manager Sales & HR, +45 86 20 77 36
Publiceret 29.11.2018
Sidste ansøgningsdag 10.12.2018

 

Log ind og ansøg

Udløber: 10.12.2018