(DK) FUGL LEONHARDT søger Danmarks bedste kongres- og konference Sales Manager

”Ambitiøs sælger”
med professionelt nationalt såvel som internationalt netværk indenfor kongres og konference

Du er ikke ny i klassen, ved hvordan der sælges med manér og kan videreformidle et budskab til mellemstore og store virksomheder og koncerner. Du har styr på aktuelle trends og tendenser – du kommer med et professionelt netværk både nationalt og internationalt – du er idérig, inspirerende og kan tilbyde dine kunder sparring. Du arbejder målrettet, effektivt og altid med et salgsformål for øje.

Vi forventer, at du løbende afholder events og arrangementer, med det naturlige formål at engagere, inspirere og skabe relationer til dine kunder og kundeemner.

Fordele for dig
I denne nyoprettede stilling er det en absolut nødvendighed, at du kan selv. Du driver og udvikler selv dine arbejdsplaner & mål, i samarbejde med salgsdirektøren. Du kan skabe relationer med andre salgsansvarlige og specialister internt i organisationen. Din sparring bliver direkte med den regionale salgsdirektør og direktøren for hotellet.

Du får en professionel organisation og lederteam bag dig. En arbejdsplads som har forståelse for, at personalet er den største værdi i virksomheden. Ligeledes en arbejdsplads med struktur, værdier og formål og som godt tør sige, at medarbejderne gerne må kræve noget af os, men de kræver også noget af dig. En moderne arbejdsplads i udvikling, som du kan være stolt af at repræsentere. Er det dig så se hvad der tilbydes.

Vilkår:
Sundhedspakke
Løn som helt sikkert matcher dine dokumenterede kvalifikationer
Bonusordning på direkte salg, mål og krydssalg

Vi glæder os meget til at høre fra dig.
Send din ansøgning og cv via nedenstående link til FUGL LEONHARDT.

Ring eller skriv for spørgsmål til Suzette eller Connie.

Send ansøgning

 

Udløber: 30.10.2018