(DK) Økonomiassistent til SUN-AIR

Er ”First class” en del af dit dna og de opgaver, du leverer? Brænder du for at arbejde i et team, hvor alle løfter i flok, og forstår du vigtigheden af at give en fremragende service til dine kollegaer?   

– Så er det dig, vi mangler til vores økonomiteam.  

En af vores nuværende økonomiassistenter skal på barsel, hvorfor vi nu er på udkig efter en dygtig økonomiassistent, der i samarbejde med resten af teamet kan løfte afdelingens mange varierede opgaver. Du tilbydes et barselsvikariat i et stærkt team med kompetente medarbejdere, hvor du med reference til SUN-AIRs CFO vil opleve daglige udfordringer og varierende arbejdsopgaver.

Dine arbejdsopgaver bliver:

 • Alle opgaver inden for kreditorområdet, dvs. alt fra registrering til bogføring
 • Intern opfølgning på godkendelse af fakturaer samt kontrol heraf
 • Klargøring af betalinger – både indenlandske og udenlandske
 • Afstemning samt opfølgning af kreditorkonti samt øvrige balancekonti
 • Vedligeholdelse af kreditorkartoteket
 • Bogføre rejseafregninger fra rejseafregningssystem (Acubiz)
 • Vedligeholde masterdata og opsætning af rejseafregningssystem
 • Opgaver i forbindelse med månedsafslutningen
 • Optimering og vedligeholdelse af elektronisk scanningssystem
 • Forberedelse af materiale til revisorer ved årsafslutning
 • Diverse ad hoc opgaver

Det forventes, at du kan påtage dig et stort selvstændigt ansvar i at løfte opgaverne i stillingen, og du vil sammen med det øvrige team løse opgaver for SUN-AIRs driftssteder rundt omkring i Europa. Vi forventer, du er en udpræget teamplayer og altid parat til at hjælpe dine kollegaer, så alle i fællesskab får leveret til aftalte deadlines, og vi dermed opretholder den gode atmosfære i afdelingen. Derudover forventes det, at du identificerer områder, hvor der vil være muligheder for optimeringer samt at du tager ejerskab for implementeringen af disse. Har du kendskab til Navision, vil det være en fordel, men ikke et krav.

Proaktiv og serviceminded

Vi forestiller os, at du er økonomi- eller regnskabsuddannet, og du har erfaring fra en lignende stilling. Det er vigtigt, du har været vant til at yde en ekstra service over for dine kollegaer og øvrige samarbejdspartnere.

Af natur er du udadvendt og har et godt humør. Din attitude er altid venlig og imødekommende, og selvstændighed og struktur er en vanlig tilgang til udførelsen af dine opgaver. Du evner at bevare overblikket i travle perioder og samtidig levere et førsteklasses arbejde. Når behovet opstår, står du forrest for at yde en ekstra indsats, så teamet løfter i flok. Med andre ord er det at være serviceminded en del af dit dna.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et spændende og udfordrende fuldtidsbarselsvikariat i en dynamisk familieejet virksomhed. Du bliver en del af en professionel organisation præget af højt tempo, hvorfor stillingen rummer interessante udfordringer.

Du tilbydes et selvstændigt job med muligheder for personlig og faglig sparring og videreudvikling. Arbejdsmiljøet er uformelt med gode og humoristiske kollegaer.

Ansøgning

Lyder jobbet interessant, ser vi frem til at modtage din ansøgning og CV. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte CFO, Dennis Bjørn Krog-Meyer.

Vi vil løbende indkalde til samtale, så send din ansøgning hurtigst muligt og senest den 14. december 2017.

Søg stillingen

SUN-AIR of Scandinavia A/S har hovedkontor i Billund. Herfra styres virksomhedens forretningsområder, som i dag dækker over flere områder: ruteflyvning, charterflyvning, værksteder og reservedelssalg samt internationalt flysalg og leasing. Med sin base i Jylland flyver SUN-AIR alle sine ruteflyvninger som franchisepartner med British Airways fra Billund, Aalborg og Aarhus til en række destinationer i Nordeuropa. Rutenettet er primært tilpasset forretningssegmentets ønsker om direkte forbindelser og mulighed for at komme ud og hjem samme dag.  SUN-AIR Technic med flyværksteder og reservedelssalg har afdelinger i Billund, Aarhus, Thisted og Sindal (det tidligere ScanTech). Charterflyvning foregår under brandet JoinJet, der som SUN-AIR har base i Billund. JoinJet arrangerer individuelle flyvninger for eks. VIPs, virksomheder, bands, sportsklubber og ambulanceflyvning på verdensplan. SUN-AIR Group beskæftiger 230 medarbejdere.

Hjemmeside: http://www.sun-air.dk/

Udløber: 14.12.2017
x

Læs Også

(DK) Travel Counselor – American Express Global Business Travel

  At American Express Global Business Travel, we are driven by opportunity. Join us today ...

(DK) Danish Air Transport A/S søger Crew Controller med base i Vamdrup

  Er du dygtig til at koordinere, optimere og have overblik? Så bliv en del ...

(GL) Administrerende direktør til Hotel Arctic

  – verdens nordligst beliggende 4-stjernede hotel med 5-stjernet konferencecenter! Er du klar til at stå ...

(GL) Teknisk Direktør til Air Greenland

– en yderst attraktiv stilling i Grønlands nationale luftfartsselskab!              ...

(SE/DK) Reservation & Ticketing Agent and 2 Sales Executives

  APG Network is the World´s largest GSA representation with over 100 offices covering more ...

(SE) Reservation & Ticketing Agent and Sales Executive

  APG Network the World´s largest GSA airline representation with over 100 offices covering more ...