(DK) Planner/dispatcher til JoinJet

JoinJet er en del af SUN-AIR of Scandinavia A/S. JoinJet arrangerer individuelle ad-hoc charter, VIP, shuttle og ambulanceflyvninger worldwide. Da alle vores flyvninger er unikke og individuelle for vores kunder både før, under og efter hver eneste tur, har vi øje på alle detaljer. Vores moderne flyflåde består af Hawker, Dornier og Piaggio. Besøg eventuelt vores hjemmeside joinjet.com for mere information.

Stillingen:

Dine hovedansvarsområder bliver ad hoc salg, slotkoordinering, indhentning af permissions til lufthavne samt overflyvninger, arrangering af handling, fuel, catering, hoteller m.m. samt prisforhandlinger. Du vil desuden skulle varetage koordinering, planlægning m.v. af ambulanceflyvninger. Arbejdstiderne er fleksible. Desuden vil du indgå i JoinJets vagtordning.

Kvalifikationer:

Dansk og engelsk på forhandlingsniveau. Kendskab til tysk og fransk en fordel. Indgående IT-kendskab. Kandidater med erfaring inden for luftfart og/eller logistik vil blive foretrukket.

Personprofil:

Du er fleksibel, ansvarsfuld, omhyggelig, serviceminded og selvstændig. Du har et godt og positivt humør.

Vi tilbyder:

Et afvekslende og spændende fuldtidsjob i et uformelt og dynamisk miljø, hvor du skal arbejde sammen med andre kolleger i et fælleskontor. Vi kan tilbyde pension, sundhedssikring og arbejdsuniform for blot at nævne nogle af vores mange personalegoder. Dertil kommer et godt arbejdsklima.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt. Der vil løbende blive holdt samtaler.

Løn: Efter kvalifikationer

Ansøgningen skal være os i hænde senest fredag den 10. august.

Hvis du har brug for yderligere informationer vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte JoinJets General Manager Carsten Vistisen på 6040 0743 eller cav@joinjet.com.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Søg stillingen

 

JoinJet står i dag for SUN-AIR of Scandinavia A/S’ charterflyvninger. JoinJet, der ligesom SUN-AIR har hovedkontor i Billund, arrangerer individuelle flyvninger for eks. VIPs, virksomheder, bands, sportsklubber og ambulanceflyvning på verdensplan. JoinJet forvalter desuden private og kommercielle fly, ligesom flysalg og leasing er en del af JoinJets forretningsområde. Med over 30 års erfaring kender virksomheden sine kunders forskellige behov, og produkterne skræddersyes til kundens behov. Joinjet har altid fokus på kvalitet og præcision.

Fra hovedkontoret i Billund styres SUN-AIRs forretningsområder, som i dag dækker over: ruteflyvning, værksteder, reservedelssalg, charterflyvninger samt internationalt flysalg og leasing. Med sin base i Jylland flyver SUN-AIR alle sine ruteflyvninger som franchisepartner med British Airways fra Billund, Aalborg og Aarhus til en række destinationer i Nordeuropa. Rutenettet er primært tilpasset forretningssegmentets ønsker om direkte forbindelser og mulighed for at komme ud og hjem samme dag. SUN-AIR Technic med flyværksteder og reservedelssalg har afdelinger i Billund, Aarhus, Thisted og Sindal (det tidligere ScanTech). SUN-AIR Group beskæftiger 230 medarbejdere.

Hjemmeside: http://www.joinjet.com/

Udløber: 10.08.2018