(DK) Sales Manager med eventyrlyst og flair for norske gloser

Drømmer du om at kombinere din rejselyst med et udfordrende salgsjob? Har du passion for at arbejde med mennesker, og kan du skabe resultater på det norske marked? ”Du fortryder kun det, du aldrig får gjort”, siger Adventuredk, så kan du nikke ja til disse spørgsmål, så send din ansøgning til jobbet som Sales Manager til det norske marked hos Adventuredk i Herning.
 
Adventuredk har speciale i at gøre eksotiske rejsedrømme til virkelighed med grupperejser til 18-35 årige, hvor man via lokale guider kommer helt tæt på landene og kulturerne. Adventuredk følger sine kunder på rejserne – fra takeoff-møder til årlige heldags-reunionfester, hvor man får mulighed for at møde nye og gamle rejsekammerater. 
 
Med 6 Børsen Gazeller på hylden er Adventuredk klar og dedikeret til at vækste på det norske marked, som allerede tæller flere tilfredse kunder med fantastiske rejseoplevelser i kamerarullen. 
 
Om jobbet 
Med base på kontoret i Herning vil du tage aktiv del i ledergruppen, og du får ansvaret for at udvikle og implementere en go-to-market strategi for Norge samt at nå de salgsmål, som I sætter jer. Det betyder, at du sammen med en engageret kollega skal udbrede kendskabet til rejseoplevelserne hos de norske kunder, blandt andet via sociale medier og infomøder i større norske byer.  
 
Du vil være i daglig kontakt med kunderne, både over telefon og på skrift. Du får nogle rejsedage til Norge, og så skal du naturligvis også ud og opleve nogle af de eksotiske rejsemål, som Adventuredk tilbyder kunderne. Alt i alt forestiller vi os, at det bliver til 30-45 rejsedage om året. 
 
Om dig 
Noget af det vigtigste er, at du har passion for rejser og oplevelser, og at du kan kommunikere på norsk, både i tale og på skrift. Du forstår dig på at lytte til dine kunder – og rådgive derefter.  Det er helt klart en fordel, hvis du har erfaring fra rejsebranchen, eller hvis du er vant til at arbejde med salg til kundegruppen (18-35 år) på det norske marked inden for en anden branche.
 
Du er helt sikkert vant til at skabe gode salgsresultater, du arbejder struktureret og er skarp til at holde overblikket på de aktiviteter, som du har igangsat sammen med dine kollegaer. Kollegaerne er også dem, som du kan sparre med i hverdagen.
 
 
Om Adventuredk 
Adventuredk har speciale i grupperejser for unge mellem 18-35 år, og alle medarbejdere har det til fælles, at de elsker at rejse, opleve nye steder og møde spændende kulturer. Dette medfører, at de kan give kunderne den helt rigtige rådgivning. I samarbejde med partnere rundt om i verden udarbejder bureauet selv sine rejser og skræddersyer dem til sine rejsende. Bureauets guider er lokale, og de giver kunderne den bedste indsigt i landet og kulturen. 
 
 
Ansøgning og kontakt 
JKS CAREER er ansvarlig for rekrutteringsprocessen, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende din ansøgning, CV samt relevante bilag via Søg stillingen nedenfor.  
 
Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtale, og du må derfor meget gerne sende din ansøgning allerede i dag. 
 
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent
Anne Lenith på tlf.: +45 3085 1307.  
 
Første samtale vil blive afholdt hos JKS CAREER. 
 
 
 
 
Udløber: 10.12.2018