(DK) Stena Line Travel Group/Sembo søger Contracting Manager- Sports & Activities

Jobbet som Contracting Manager omfatter produktudviklng med eget indkøbs- og resultatansvar.
Du er på rejse mange dage om året, hvor du besøger eksisterende samarbedspartnere, opsøger nye destinationer,  hoteller og relaterede samarbejdspartnere.
Arbejdstiden varierer til tider meget og weekendarbejde  forekommer.
Du rapporterer til Head of Production og indgår i et team af erfarne kolleger.

Din hovedopgave er at udvikle skiproduktet i Skandinavien i samarbejde  med moderselskabet Stena Line, via vores fælles kontor i Frederikshavn. Ligeledes forstærke udbuddet i alpeområdet for vores brands Sembo og DTF travel samt udvide sport & aktivitetsudbudet generelt.

Vi søger først og fremmest dig som har indkøbserfaring fra rejse- og turistindustrien, med stor interesse for, og erfaring med ski- og sportsaktiviteter. Du tænker kommercielt,  brænder for at forhandle, og motiveres af tilfredse kunder og gøre en god forretning. En forudsætning for succes er gode sprogkundskaber, IT færdigheder  og analytiske evner.
Du er virkelig interesseret i at udvide dit netværk og bidrage til et godt samarbejde mellem samarbejdspartnere og kolleger.

Eftersom stillingen indebærer såvel mundtlige som skriftlige præsentationer på engelsk, som er  koncernsproget, kræver  vi at du behersker engelsk i skrift og tale. Yderligere vil relevante sprogkundskaber i forhold til  det geografiske arbejdsområde være ønskeligt.

Stillingen er eksisterende og er på fuld tid.
Tiltrædelse i løbet af 2018, med placering på vores kontor i Frederikshavn eller Helsingborg.
Der kræves kørekort og egen bil.

Interviews sker løbende.

Har du spørgsmål til stillingen kontakt: Jens Vincent på +46 739 88 83 47.

Ansøg

Stena Line Travel Group er Sveriges største rejsekoncern indenfor et hurtigt voksende område, individuelle rejsende. Stena Line Travel Group har hovedkontor i Helsingborg og har i dag ca. 100 medarbejdere i Sverige, Danmark og Spanien. Vi har ca. 400.000 kunder og omsætter for ca. 1 mia. SEK. Vi er en international aktør og brandet  Sembo er etableret i Sverige, Norge, Danmark (DTF travel), Tyskland, Finland, Holland, Østrig, Ungarn, Australien, New Zealand, USA, Canada, Spanien, Singapore, Polen, England, Irland og Sydafrika. Vi tilbyder hoteller, ferieboliger, færgebilletter  og flybilletter i hele verden, med fokus på Europa. Stena Line Travel Group består af følgende brands Sembo, DTF travel, European Online Flight, Best Travel og Buro Scanbrit. Stena Line Travel Group er et 100% ejet datterselskab i Stena Line AB.

Udløber: 18.07.2018