Eventyr-loungen i Finger C i Københavns Lufthavn. (Foto: CPH)

Emirates tager hul på nyt eventyr i CPH

Emirates er rykket ind i Eventyr Lounge i Københavns Lufthavn, og dermed får passagerer fra British Airways og Norwegian selskab af rejsende til Dubai.

I begyndelsen af 2017 åbnede Eventyr Lounge i Københavns Lufthavn, og hidtil har det kun været passagerer fra British Airways og sidenhen Norwegian, der automatisk har haft adgang til loungen via den købte billettype eller et adgangsgivende kort fra et bonus- og loyalitetsprogram.

Men nu kan rejsende med Emirates til Dubai også benytte loungen, der ligger i lufthavnens finger C ved gate C26 umiddelbart efter paskontrollen for rejsende i Non-Schengen området.

”Mange af vores gæster er på lange rejser til Asien, Australien eller Afrika, og det gør turen markant mere behagelig med lidt forkælelse i lufthavnen. Eventyr Loungens navn refererer til H.C. Andersen, der udover at skrive eventyr også rejste meget. Det er netop følelsen af eventyr, vi gerne vil give vores gæster,” siger Morten Balk, der er landechef for Emirates i Danmark.

Det er dog ikke alle rejsende med de 615 sæder store Airbus A380-fly, der får adgang til at besøge loungen. Det er derimod rejsende på Business Class samt guld- og platinmedlemmer af bonus- og loyalitetsprogrammet Emirates Skywards. Det er også muligt at købe sig adgang til loungen, og det vil i givet fald koste 250 kroner per passager per besøg.

Masser at byde på
Eventyr Lounge er den eneste lounge i Non-Schengen området og byder på en enestående 180 grader panorama-udsigt, der gør det muligt at se ud over Øresund til Sverige, ligesom der er et perfekt view over landingsbaner og fly.

Interiøret er stilfuldt med møbler fra designere som Erik Jørgensen og Hay, og loungen byder på flere end 170 siddepladser fordelt over 750 kvadratmeter. Der er et selvbetjeningsområde med kaffe, te og andre drikkevarer. Blandt nyskabelserne er blandt andet et vinotek. Maden – der er halal-godkendt – omfatter udover frisk frugt og snacks også æg og kalkunbacon om morgenen og varme retter om eftermiddagen og aftenen.

Udover de kulinariske fristelser kan man også bruge ventetiden på et bad i omgivelser, hvor der er håndklæder, shampoo og toiletartikler til rådighed, og endelig er der  adgang til WiFi, iPad-stationer, mobilopladning, TV, bøger og aviser.

Med én daglig afgang fra København til Dubai med det store A380-fly, vil der maksimalt være 56 Business Class-passagerer fra Emirates, der automatisk vil kunne få adgang til gaten. Hertil kommer de passagerer, der er i besiddelse af adgangsgivende Skywards-medlemskaber samt passagerer, der vælger selv at betale for adgangen til den eksklusive lounge.

 

Relaterede artikler:

Norwegian rykker ind i Eventyr Lounge

Tyrkisk selskab vil etablere lounge i CPH

Et lille eventyr i København

Ny Eventyr-lounge i CPH

CPH får ny lounge

x

Læs Også

Julemiddag i 10 kilometers højde

I den søde juletid serverer Emirates kalkun, SAS byder på medister og Københavns Lufthavn har gode råd til julerejsende, der medbringer kirsebærsovs og sylte.

Emirates åbner rute til lavprislufthavn

Fra begyndelsen af juni næste år vil Emirates flyve mellem Dubai og London Stansted Airport, der er hjemsted for mange lavpris- og charterflyselskaber.

DAT og Emirates i samarbejde

Danish Air Transport har indledt et samarbejde med Emirates, der skal gøre det lettere at rejse fra Bornholm og Midtjylland og videre ud i verden med Dubai-selskabet.

Emirates investerer i hurtigere WiFi

Kunderne hos Emirates kan se frem til internethastigheder på helt op til 50 megabit, når det mellemøstlige flyselskab får leveret de nye Boeing 777X-fly i 2020.

Emirates lancerer ny First Class-suite

Med inspiration fra den tyske bilfabrikant Mercedes-Benz præsenterer Emirates helt nye First Class-suiter ombord på flyselskabets Boeing 777-fly.

Emirates bestiller 40 Dreamlinere

Emirates bryder med strategien om udelukkende at beskæftige Boeing 777 og Airbus A380. Dubai-selskabet har netop bestilt 40 Boeing 787-10.