(Foto: PR)

Jet Time skal flyve for BA

Jet Time skal operere to fly på British Airways-ruter i den kommende sommertrafik.

Jet Times hvide Boeing 737-fly kommer til sommer til at blive et fast inventar i Europas største lufthavn, London Heathrow. Det danske flyselskab skal nemlig operere to Boeing 737-700 fly som wet lease-operatør for British Airways ind og ud af den store London-lufthavn.

Flyene skal primært bruges på britiske indenrigsruter, mens den nye British Airways-rute mellem Billund og London Heathrow som udgangspunkt vil blive betjent af British Airways selv med Airbus A319.

Returneret til os
British Airways har hidkaldt assistancen fra Jet Time, da man er kommet i besiddelse af ekstra landingstilladelser i London Heathrow-lufthavnen efter at konkurrenten Virgin Atlantic sidste år lukkede sit datterselskab Little Red.

”Landingstilladelser, som hidtil er blevet brugt af det britiske flyselskab Little Red, er blevet returneret til os til brug i sommeren 2016. For at hjælpe med dette større ruteprogram vil Jet Time betjene et lille antal af vores kortdistanceflyvninger denne sommer,” skriver British Airways’ presseafdeling i en mail til CHECK-IN.dk.

”Vi valgte Jet Time efter omhyggeligt at have evalueret deres kundeservice og sikkerhedsstandarder, og vi er overbeviste om, at vores kunder vil nyde deres flyvning med dem,” skriver presseafdelingen.

London Heathrow er ikke bare Europas største lufthavn, men også den højest udnyttede, hvor flyselskaber gerne giver rigtig mange penge for at købe andre flyselskabers landingstilladelser. SAS tjente således sidste år gode penge på at sælge to Heathrow-landingstilladelser.

x

Læs Også

Langvarig kabinekonflikt er løst

En lønkonflikt mellem British Airways og dele af kabinebesætningen har været en af de længstvarende i Storbritannien, men nu er parterne endelig kommet til enighed.

Første flyvning med Airbus A330-900neo

I alt 12 kunder har bestilt 212 eksemplarer af de kommende A330neo-fly, og torsdag var flyet for første gang i luften.

2.590 nye fly til Mellemøsten-flyselskaber

Mellemøstlige flyselskaber vil hen over de næste to årtier få brug for 2.590 nye fly, og det er mere end en fordobling af det nuværende antal.

Airbus køber sig ind i Bombardiers C-serie

Airbus har på opsigtsvækkende vis købt aktiemajoriteten i den separate virksomhed i Bombardier-koncernen, der producerer de nye og brændstofbesparende fly fra C-serien.

Markerer europæisk Dreamliner-herredømme

British Airways får i dag selskabets Dreamliner nummer 25, mens Norwegian vil nå op på 21 eksemplarer af drømmeflyet inden årets udgang.

Ny Dreamliner-rute til Seychellerne

British Airways vender næste forår tilbage til Seychellerne med en rute fra London-Heathrow efter næsten 13 års fravær.