Kaptajn døde i luften

En kaptajn på et American Airlines-fly udåndede, da han fløj et Airbus-fly tværs over USA.

En kaptajn hos American Airlines døde mandag morgen amerikansk tid, da han sad i cockpittet på et fly på vej tværs over USA.

Flyet, et Airbus A320-fly, var på vej fra Phoenix til Boston på USA’s østkyst, da kaptajnen først besvimede. Det fik styrmanden til at bede om tilladelse til akut at lande i lufthavnen i Syracuse i staten

Stillede træskoene
Først besvimede kaptajnen og styrmanden bad om at få lov til at lande akut i lufthavnen i byen Syracuse i staten New York. Under indflyvningen til byen, der ikke ligger langt fra flyets slutdestination i Boston, udåndede kaptajnen imidlertid.

Styrmanden landede flyet sikkert i Syracuse. Flyets 147 passagerer og fem tilbageværende besætningsmedlemmer måtte vente i Syracuse i fire timer inden en ny besætning kunne flyve flyet videre til Boston.

x

Læs Også

For varmt til at flyve

En hedebølge i det sydvestlige USA betydet, at det i øjeblikket er for varmt til at flyve med Bombardier CRJ-flyene hos American Airlines

Ville ind i cockpit med laptop

Efter at have forsøgt at trænge ind i cockpittet med en bærbar computer blev en mand tapet fast til sit sæde på et American Airlines-fly.

United-boss: Vi kan slå Norwegian

United Airlines' topchef erklærer krig mod Norwegian. For dem kan United lettere slå end de statsstøttede mellemøst-selskaber.

Regionalfly ramte hjort under takeoff

Et American Eagle-fly måtte sikkerhedslande i Douglas International Airport i Charlotte med hul på en brændstoftank efter at have ramt en hjort på startbanen.

Løb tør for luftsygeposer

Et par hundrede passagerer blev juleaftensdag 24 timer forsinket på en rædselsfuld flyvning med kraftig turbulens, lyn og torden samt en ufrivillig mellemlanding.

Her er de kommende Cuba-ruter fra USA

Seks amerikanske flyselskaber har fået tilladelse til at begynde ruteflyvning til Cuba senere på året. Tilladelserne til Havana-ruterne lader dog vente på sig.