KLM-fly indrettet som luksuslejlighed

KLM har indrettet et pensioneret MD11-fly som en luksuslejlighed. Detaljer om den 366 m2 store lejlighed kan findes på websitet airbnb.com, der udlejer ferieboliger over hele Europa.

KLM har netop pensioneret de sidste MD11-fly, og nu har flyselskabet fundet en ny anvendelsesmulighed for et af flyene. I samarbejde med websitet airbnb.com, der udlejer ferieboliger i Europa, har KLM omdannet et MD11-fly til en luksuslejlighed med adresse i Schiphol Lufthavn ved Amsterdam.

Der er tale om en rummelig lejlighed på 366 kvadratmeter, og på websitet lokkes med 116 vinduer og to soveværelser, hvilket samlet byder på plads til i alt fire personer.

Af andre faciliteter kan nævnes ikke færre end otte badeværelser og to køkkener i MD11-flyet. TV og trådløst WiFi er der også blevet plads til, ligesom røgalarm, førstehjælpskasse og brandslukker hører til tilbehøret.

Særlige husregler
Vælger man at tage ophold i MD11-flyet er der nogle særlige “husregler“, som man skal være opmærksomme på.

  • Det er ikke tilladt at flyve.
  • Den oppustelige redningssliske må ikke benyttes.
  • Rygning er ikke tilladt, når “rygning forbud“ skiltet er tændt.
  • Der må ikke varmes skumfiduser på jetmotorerne
  • Planterne skal vandes og fiskene fodres
  • Indtagelse af alkohol er ikke tilladt
  • Vi beder om, at gæsterne behandler vores fly på samme måde som man behandler sig eget hjem

Interesserede lejere kunne der være mange af, men det er ikke muligt at leje flyet på sædvanlige vilkår. I stedet skal man deltage i en konkurrence på airbnb.com, hvor man med maksimalt 100 ord skal beskrive, hvorfor man skal udvælges til overnatningen i flyet.

Overnatningerne i MD-flyet kan foretages de tre sidste nætter af november måned, hvilket vil sige den 28., 29. og 30. november. De udtrukne vindere vil modtage flybilletter fra afrejseby til Amsterdam samt 500 euro i lommepenge fra airbnb.com.

x

Læs Også

KLM kan blive gidsel i russisk-hollandsk strid

Den russiske regering truer med at forbyde hollandske fly overflyvning af russisk luftrum, hvilket kan få betydning for KLM´s ruter til Kina, Japan og Sydkorea.

Tredje daglige KLM-rute til New York

Fra slutningen af marts næste år bliver det muligt at flyve med KLM´s Dreamliner til New York-JFK som en tredje daglig frekvens fra Schiphol-lufthavnen.

KLM træner personale med Virtual Reality

KLM Cityhopper er i gang med at teste Virtual Reality-briller, som fremover skal indgå som en del af træningen af kabinepersonalet.

KLM får tredje brasiliansk destination

KLM tilføjer Fortaleza som trejde brasilianske destination i maj 2018 i et koordineret samarbejde med Air France-selskabet JOON.

Kabineansatte i KLM vil strejke

Kabineansatte hos KLM organiseret i fagforeningen VNC har varslet en times strejke i løbet af i fredagen i protest mod et udspil fra flyselskabet til øget produktivitet.

Lufthansa overhaler KLM i Billund

For første gang nogensinde har Lufthansa i en enkelt måned flere passagerer i Billund Lufthavn end konkurrenten KLM.