WiFi ombord hos Norwegian. Foto: Norwegian

Norwegian lancerer gratis WiFi på langruter

Norwegian vil fremover tilbyde WiFi på over halvdelen af selskabets Boeing 787-9-fly. Det første langdistancefly med WiFi er i luften. Også Boeing 737 MAX-flyene får WiFi ombord.

Norwegian har de seneste år tilbudt gratis WiFi på de fleste af selskabets europæiske ruter, som betjenes med Boeing 737-800-fly. Nu begynder selskabet også at installere af WiFi på sin flåde af langdistancefly, og dermed bliver Norwegian det første lavprisselskab i verden, der tilbyder gratis WiFi på interkontinentale flyvninger. Det oplyser Norwegian til CHECK-IN.dk.

Norwegian vil løbende installere WiFi om bord på selskabets Boeing 787-9 Dreamliner-fly, hvoraf over halvdelen i 2020 vil være udstyret med den trådløse internetforbindelse. Selskabets Boeing 737 MAX-fly, som blandt andet bruges på nogle af de transatlantiske ruter fra de britiske øer, vil også løbende få installeret WiFi ombord.

Dermed vil Norwegian-rejsende, der flyver mellem Europa og Nord- og Sydamerika og mellem Europa og Asien, få mulighed for at surfe på nettet, læse e-mails og holde sig opdaterede på sociale medier under flyveturen.

Første langdistancefly med WiFi leveret
Norwegian fik den 18. december sidste år leveret den første Boeing 787-9 Dreamliner med WiFi ombord. Det nye fly har registreringsnummer G-CKWP. Udrulningen af WiFi på Boeing 737 MAX-flyene begynder i midten af januar.

Norwegians langdistanceflåde består i dag af otte Boeing 787-8-fly og 24 Boeing 787-9, mens selskabet har 18 Boeing 737 MAX 8-fly, som også kan benyttes på nogle transatlantiske ruter.

To WiFi-valg ombord
”Siden vi lancerede gratis WiFi på vores europæiske flyvninger i 2011, har flere millioner af vores kunder surfet på nettet, mens de var ombord. Vi arbejder hele tiden på at forbedre kundeoplevelsen og er stolte over at være det første lavprisselskab, der tilbyder gratis WiFi på langdistanceflyvninger,” siger Norwegians leder af forretningsudvikling, Boris Bubresko.

Norwegians langdistancepassagerer vil kunne vælge mellem to WiFi-pakker: Den gratis Basic Option og Premium Option, som der skal betales for. Basic Option gør det muligt at surfe på nettet, samt sende sms’er og e-mails. Premium Option er en højhastighedsforbindelse, der gør det muligt at streame musik, film og tv-serier via eksempelvis Netflix og YouTube.

Relaterede artikler:

WiFi på vej i Dreamlinere og MAX hos Norwegian

SAS ruller WiFi ud på Europa-ruter

Air France lancerer nyt WiFi-system