SAS hemmeligholder Lifetime-betingelser

Udvalgte SAS EuroBonus-medlemmer har i denne uge fået tildelt livslangt medlemskab på guldniveau, men den brede lancering sker først senere i år.

Omkring 100.000 af de flere end fem millioner medlemmer af loyalitetsprogrammet SAS EuroBonus har et såkaldt guldkort. Det er det næsthøjeste niveau i SAS EuroBonus, som man selv kan gøre sig fortjent til ved hyppigt at rejse med SAS.

Hidtil har det være sådan, at det har været nødvendigt aktivt at benytte SAS for at kunne bevare sin status, når den først er opnået. Det gælder på niveauerne diamant, guld og sølv, mens Pandion-kortholdere er kvalificeret ved en særlig invitation fra SAS-ledelsen.

At der skal kæmpes for at bevare sin medlemsstatus i EuroBonus-programmet, er med til at sikre, at loyaliteten til stadighed er stor over for SAS fra de hyppigt rejsende i Skandinavien, For mange er det også lykkedes gennem en årrække at holde sig på eksempelvis guldniveau, hvis man ellers vælger at rejse med SAS, når det kan lade sig gøre.

Derfor har SAS uofficielt i et stykke tid belønnet de medlemmer af SAS EuroBonus, der i mindst 10 år i træk har haft guldstatus. Når medlemmet er fyldt 60 år, er der blevet tilbudt guld-medlemskab for livstid.

Mail fra SAS
Den ordning vil SAS gøre mere bred, og en begrænset del af guldkort-holderne, der endnu ikke er fyldt 60 år, har i denne uge fået en mail fra SAS med oplysning om, at mange års loyalitet vil blive belønnet med Liftetime Gold.

Således skriver SAS i den omtalte mail til kunderne:

“Tak, fordi du har rejst så meget med os hos SAS gennem årene. Din loyalitet er ikke gået ubemærket hen. Vi vil gerne vise præcis, hvor meget vi værdsætter dig ved at give dig et livslangt Guldmedlemskab i SAS EuroBonus – Lifetime Gold. Det gør vi, fordi du har opnået EuroBonus Guldniveau mindst 10 år i træk gennem enten optjente Basispoint eller rejser med SAS eller Widerøe.

Som Lifetime Gold-medlem får du et nyt Guldkort hvert år, og du kan nyde godt af alle de eksklusive fordele som Guldmedlem – uanset hvor meget du rejser. Inden for et par uger modtager du dit nye EuroBonus Lifetime Gold-kort. Vi sender også et brev med en bekræftelse på din nye status.”

Lanceres bredt
Hos SAS holder man kortene tæt til kroppen omkring det nye Lifetime Gold samt de mere præcise regler for at opnå dette.

“De kort, som vi har uddelt nu, er baseret på en overgangsperiode mellem gamle og nye Lifetime Gold-regler. Mere information om det nye Lifetime Gold kommer, når produktet lanceres bredt i markedet senere i år,” siger Tonje Sund, pressekontakt i SAS Norge, til CHECK-IN.dk.

Hos SAS understreger man, at det er de færreste, der får tildelt kortet i denne periode, som selskabet kalder en “forhåndslancering.” Derfor er det heller ikke muligt at sætte tal på, hvor mange EuroBonus-medlemmer, der i første omgang har fået livstidsmedlemskab.

“Vi ønsker ikke at gå ud med detaljer om medlemsinformationer, men Lifetime Gold er udtryk for, at SAS værdsætter vore kunders loyalitet, og det er en ekstra påskønnelse til vores mest loyale kunder.

 

Relaterede artikler:

SAS-kunder bekymrede over lounge-plan

Diamond-medlemmer forventede mere

15.000 SAS-kunder får Diamant-status

SAS: Stadig attraktivt at være guldkunde

Færre guld- og sølvkort hos SAS