SAS Airbus A320-200. (Foto: Morten Lund Tiirikainen)

SAS og Apollo holder sammen

SAS og Apollo fortsætter næste år sit 15 år lange samarbejde om flyvninger til Sydens sol. SAS er Apollos næststørste flypartner.

Mange af charterarrangøren Apollos gæster kommer i 2016 til at sætte sig til rette i SAS-fly, når de skal til eller hjem fra solen og varmen i Sydeuropa. Efter omkring 15 års samarbejde har Apollo nemlig endnu engang valgt SAS som partner på en stor del af charterflyvningerne fra Skandinavien i sommersæsonen 2016.

Apollo og SAS har netop underskrevet en kontrakt for sommersæsonen 2016 på mere end 700 mio. kr. Kontrakten betyder, at SAS flyver Apollo-kunder fra 18 steder i Danmark, Norge og Sverige og til 28 destinationer i Europa. Med den nye kontrakt er SAS Apollos største eksterne partner – kun overgået af Apollos eget flyselskab Novair.

”Vi er meget glade for, at Apollo igen har valgt SAS som partner for sine flyvninger. Med vores store flåde tilbyder vi et godt og pålideligt produkt, som vores næsten 30 mio. kunder har glæden af hvert år. Vi ser frem til fortsat at byde velkommen til Apollos kunder om bord på vores fly næste år,” siger Annelie Nässén, Global Sales Manager hos SAS.

God punktlighed
Takket være SAS’ fleksible flåde med fly i mange størrelser, er det muligt for Apollo at tilbyde direkte fly fra lufthavne i både hovedstadsområderne samt mere regionale lufthavne i Danmark, Norge og Sverige.

”Vi har haft et langt og succesfuldt samarbejde med SAS og ved, at de leverer et produkt med en god punktlighed og høj kvalitet, hvilket er vigtigt i forhold til vores kunder. Vores partnerskab med SAS vil give os en masse fleksibilitet, som vi værdsætter højt,” siger Leif Vase Larsen, administrerende direktør i Apollo Travel Group.

Udover aftalen med SAS har Apollo for nyligt indgået et strategisk samarbejde med Emirates, som omfatter fly til Dubai, Sri Lanka og Thailand.

Foto: Morten Lund Madsen.

x

Læs Også

Ældre DC-8´ere stadig i drift

DC-8-fly, der tidligere har tilhørt Finnair og SAS, flyver stadig rundt 50 år efter, at de blev produceret. Ældste aktive DC-8 er det tidligere SAS-fly, Folke Viking.

Flyselskaber begejstrede over takstnedsættelse

Danish Air Transport og SAS tager begge positivt imod Københavns Lufthavns udspil om at sænke taksterne fra den 1. april 2018, og der er prisnedsættelser på vej.

SAS-fly skal lande på taxivej

Hovedbanen i Thessaloniki Makedonia-lufthavnen er midlertidigt lukket, og derfor skal flyene lande på en taxivej. EasyJet afviser at sikkerhedsmæssige årsager, men SAS gennemfører.

SAS i kraftig reduktion på Miami-rute

SAS lagde ud med daglige flyvninger fra Skandinavien til Miami, men i den kommende sommer flyves der kun tre gange om ugen.

Begejstring i Miami over skandinaviske ruter

SAS’ direkte ruter fra de skandinaviske hovedstæder har givet pote for Miami International Airport med 140.000 passagerer i de første 12 måneder.

SAS indfører kuffertløse USA-billetter

SAS udvider muligheden for at købe billetter kun med håndbagage til også at omfatte USA-flyvninger. Dermed bliver det lettere at sammenligne priser.