Thai Airways-fly i Københavns Lufthavn. (Foto: Morten Lund Tiirikainen)

Thai vil slå Norwegian på tider, priser og service

Når Norwegian øger til 14 ugentlige afgange fra Skandinavien til Bangkok øges konkurrencen, men det thailandske flyselskab tror på sit produkt.

Norwegian går i det kommende vintertrafikprogram i offensiven på ruterne fra Skandinavien til Bangkok. Hele 14 gange om ugen vil det norske lavprisflyselskab betjene Bangkok fra de tre skandinaviske storlufthavne.

Fra Oslo Lufthavn udvides der fra tre til fem ugentlige afgange, fra Københavns Lufthavn øges fra to til fire afgange om ugen og endelig skrues der op fra fire til fem ugentlige afgange fra Stockholm-Arlanda.

På hver afgang er der plads til 291 passagerer, så hver uge i vinterhalvåret vil op imod 4.074 skandinaver kunne sætte sig til rette i et Norwegian-fly med kurs mod den thailandske hovedstad, mens ligeså mange kan tage flyveturen tilbage til Skandinavien.

Hovedparten vil kunne bestille er af de 259 sæder i Economy Class på hver afgang, mens der er plads til 32 passagerer på Premium Class.

“Vore direkte ruter fra Skandinavien til Bangkok er meget populære med mange fyldte fly, og derfor vil vi give vores rejsende et endnu bredere rutetilbud for at imødekomme efterspørgslen. Vi oplever, at stadig flere rejsende bestiller plads i vores Premium-kabine, hvor man får en endnu mere behagelige rejseoplevelse med større sæder og alt inkluderet til en konkurrencedygtig pris,” siger Thomas Ramdahl, der er kommerciel direktør i Norwegian.

Produktet er det vigtigste
Hos Thai Airways er der udsigt til en øget konkurrence. da selskabet sammen med Norwegian er alene om at tilbyde direkte flyvninger fra Skandinavien til Bangkok.

Men Thai Airways tror så meget på sit produkt, at den øgede konkurrence fra Norwegian ikke skræmmer selskabet.

“Med meget fine ankomsttider til og fra Bangkok, med konkurrencedygtige priser og et højt service niveau uden ekstra gebyrer tilbyder vi optimale muligheder for både rejsende til Bangkok og til rejsende vore mange øvrige destinationer i Asien og Australien og New Zealand,” siger regional salgschef Flemming Sonne fra Thai Airways til CHECK-IN.dk.

Thai Airways flyver i vinterhalvåret dagligt til Bangkok fra både København, Stockholm og Oslo. Herudover flyves der i vintermånederne to gange ugentligt til Phuket fra København og Stockholm, mens flyet returnerer fra Bangkok, således at der er i alt ni afgange fra Bangkok mod København og Stockholm i denne periode.

“Bangkok og Thailand er en af de absolut mest populære ruter, ikke kun i asien men i hele verden, og Thai Airways International har løbende udvidet kapaciteten, ikke kun til Bangkok med op til 9 ugentlige i højsommeren men også med en direkte rute fra København til Phuket i vintersæsonen,” understreger Flemming Sonne.

SAS lukkede ruten til Bangkok tilbage i marts 2014 efter 65 års betjening.

 

Relaterede artikler:

Norwegian-offensiv fra København til Bangkok

Dansk benarbejde fik Thai til at gå premium-vejen

Thai får samme flytype på alle skandinaviske ruter