Visse Eurobonus-medlemmer får billigere billetter

SAS udvider nu tilbuddet med billige billetter til passagerer uden indtjekket bagage. Nogle Eurobonus-medlemmer kan bruge billetterne og stadig checke bagage ind.

SAS har siden efteråret 2015 tilbudt såkaldte SAS Go Light-billetter på udvalgte destinationer i Europa. Det er en billettype, hvor passagererne kun kan medbringe håndbagage. Responsen fra kunderne har været meget positiv. Derfor lanceres SAS Go Light nu på samtlige Europa-destinationer fra den 27. april.

SAS Go Light vil være et supplement til de eksisterende billettyper SAS Go og SAS Plus og retter sig mod de kunder, som vil rejse let og kun med håndbagage. Prisen på SAS Go Light bliver cirka 120 kroner lavere end SAS Go.

Uden beregning
EuroBonus-fordele gælder også for SAS Go Light. Det betyder for eksempel, at Sølv-, Guld- og Diamant-medlemmer kan medbringe bagage uden beregning, når de har booket SAS Go Light.

SAS giver således sølv-, guld- og diamant-medlemmerne en smutvej til at få billigere billetter end i dag uden at miste muligheden for at checke bagage ind.

SAS Go Light vil ikke være tilgængelig indenrigs, inden for Skandinavien eller uden for Europa. For selvom SAS har testet konceptet i adskillige måneder, så vil man tage et skridt af gangen.

“Vi vil nu se på, hvordan vores kunder tager imod valgfriheden og herefter vurdere næste skridt,“ forklarer kommunikationskonsulent Anna Nielsen fra SAS til CHECK-IN.dk.

Bedre matcher behov
I SAS Go Light indgår 24 timers fortrydelsesret, tilvalg af sæde 22 timer inden afrejse samt kaffe og te ombord. Det er muligt at købe adgang til SAS Lounge og at tilkøbe bagage fra 179 kroner. Det er derfor billigere at rejse med de normale SAS Go-billetter, hvis man har behov for at have indchecket bagage med.

”Eftersom Go Light-billetten er et tillæg til vores andre billettyper, giver vi nu vores kunder endnu flere valg og mulighed for at vælge netop den billettype, som bedst matcher deres behov,” siger Stephanie Smitt Lindberg, chef for produktudvikling og kundeloyalitet i SAS.

x

Læs Også

Første SAS A350 på produktionslisten

Det første af i alt otte Airbus A350-900 langdistancefly til SAS er nu sat på produktionlisten hos Airbus og forventes leveret i løbet af 2019.

SAS vil have flere gebyrindtægter

SAS vil teste betalingsvilligheden for forhåndsreservering af flere sæder på interkontinentale flyvninger. To ruter er valgt ud til den særlige test.

SAS opsiger codeshare med Star Alliance-partner

SAS afslutter et langvarigt samarbejde med Egyptair om codeshare til Cairo og sender i stedet passagererne afsted med Lufthansa via Frankfurt.

SAS tilpasser kapaciteten

Belægningen i SAS-flyene faldt dramatisk i januar til 63,9 procent, og det på trods at, at SAS på forhånd havde tilpasset den totale kapacitet.

USB-stik på vej i SAS Boeing 737

SAS er i gang med at udrulle USB-stik i sæderne på de ældre fly af typen Boeing 737 og Airbus A320. Alle A320neo har nye kabiner med USB-stik.

Ikke komplet Plus-produkt med SAS fra Aarhus

SAS markedsfører lounge-adgang og Fast Track inkluderet i Plus-billetter på syv udenlandske ruter fra Aarhus Lufthavn. Men ydelserne findes ikke.