Den nye lounge er beliggende i butiksområdet mellem Finger A og Finger B. Foto: Andreas Krog.

Aviator åbner ny lounge i Københavns Lufthavn

Atelier Relaxium er navnet på en ny lounge i CPH, som handlingselskabet Aviator åbner senere på måneden.

Københavns Lufthavn får om en uge sin syvende lounge airside. Det sker når handlingselskabet Aviator mandag slår dørene op til deres nye lounge med navnet ATELIER.

Aviator beskriver selv den nye lounge som værende ”en unik og anderledes lounge, som ønsker at skabe et afslappet rum for gæsten, der inspirerer, opmuntrer og overrasker.”

Loungen er beliggende i butiksområdet nær udgangen til Finger A i lokaler, som tidligere husede British Airways’ lounge. Den er på i alt 472 kvadratmeter fordelt på to etager. Rummene vil være malet i afslappende farver og Aviator kalder selv ATELIER for et ”relaxium”. Det er første gang Aviator åbner en lounge af denne type.

På den nederste etage vil der være private og afskærmede områder, hvor loungegæsterne kan sidde i ro og fred og arbejde, læse en bog eller slappe af. Her vil der være rolige og mørke farver.

På den øverste etage vil lyse farver signalere, at her er mere plads til at være sociale og tale med ens medrejsende eller fremmede. Herfra vil der være udsigt ud over lufthavnens forplads.

Villige til at betale
Det bliver muligt for alle rejsende at benytte den nye ATELIER-lounge. De skal ikke være på et vist niveau i et loyalitetsprogram eller rejse på en bestemt klasse. De skal bare være villige til at betale de 189 kroner per passager, som det koster at komme ind.

Der vil i loungen være fri mad og drikke samt gratis trådløst internet.

Københavns Lufthavn har i forvejen seks lounges airside. Ved siden af SAS Fast Track og ikke langt fra paskontrollen ud til Finger C ligger SAS’ to lounges, SAS Lounge og SAS Gold Lounge. Mellem Finger B og Finger A ligger Aviator Lounge og CPH Apartments på første sal nær restauranten MASH. Ikke langt derfra ligger Aspire Lounge. Og endelig er der lufthavnens nyeste lounge, Eventyr Lounge, som åbnede i marts i år. Den ligger på taget af Finger C.

 

 

Relaterede artikler:

Ny Eventyr-lounge i CPH

Servisair i offensiven med ny lounge

Aspire – velfungerende lounge i København

Et lille eventyr i København

x

Læs Også

De 20 største lufthavne i Norden i 2017

Der var i 2017 kun tre danske lufthavne på top20-listen over de største nordiske lufthavne, der er domineret af svenskerne og nordmændene.

Syddanske lufthavne årets højdespringere

Tre lufthavne i Region Syddanmark havde den største relative passagervækst blandt de danske lufthavne i 2017, mens en fjerde syddansk lufthavn blev nummer chok.

SAS mister terræn i CPH

Kun godt hver tredje CPH-passager rejste sidste år med SAS. Til gengæld bliver Norwegian og Ryanair stadig større i Københavns Lufthavn.

134.546 flere passagerer i CPH i 2017

Københavns Lufthavn havde i 2017 en passagervækst på blot 0,5 procent, hvilket bragte det årlige antal passagerer op på 29,2 millioner.

Direktør forlader Københavns Lufthavn

Kommunikationsdirektør Henrik Peter Jørgensen stopper i Københavns Lufthavn ved udgangen af januar måned.

Disse ruter får opstartsrabat i CPH

I alt 21 ruter bliver i øjeblikket understøttet af opstartsrabatter i Københavns Lufthavn. Ryanair står alene for en tredjedel af de 21 ruter.