Gorm Pedersen, landechef for TUI i Danmark.

Dansk TUI-chef fratræder

TUI i Danmark skal have ny ledelse, da Gorm Pedersen fratræder sin stilling ved udgangen af juli måned.

TUI i Danmark, der tidligere var kendt som Star Tour, skal have ny ledelse. Det er konsekvensen af, at Country Sales Manager, Gorm Pedersen (Lars Gorm Østerbye Pedersen, red.) fratræder sin stilling den 1. august, oplyser Danmarks næststørste charterarrangør i en pressemeddelelse.

“Det er det rigtige tidspunkt for TUI Nordic og ikke mindst mig selv personligt. Vi har gennemgået et vellykket navneskifte, vi er blevet kåret til Danmarks bedste rejsebureau og er blevet blandt de skarpeste i den digitale klasse,” udtaler Gorm Pedersen.

Rent formelt er det den nordiske koncernchef Alexander Frank Huber, der har haft det økonomiske og juridiske ansvar for TUI Danmark, mens ansvaret for salget har ligget hos Gorm Pedersen, der også har haft en bestyrelsespost i det danske holdingselskab samt i driftsselskabet.

“Jeg har været med til at gøre TUI til en mere moderne, kunde- og serviceorienteret virksomhed med et stærkt brand og moderne kontormiljø. Og fra den position giver det nu god mening at sige ’mission accomplished’. Jeg vil holde en mindre pause og derefter se mig om efter nye, spændende udfordringer i den voksende leisure-industri,” lyder det fra Gorm Pedersen.

Vil fortsætte inden for leisure og service
Den 44-årige Gorm Pedersen, der netop har afsluttet en MBA, har mod på nye udfordringer.

“Nu kigger jeg mig om efter noget andet. Når man har været i en virksomhed i mange år, så skal man lige kigge sig lidt om. Mit nye virke skal ikke nødvendigvis være i rejsebranchen, men jeg vil søge at finde noget inden for leisure og servicefaget,” siger Gorm Pedersen til CHECK-IN.dk.

TUI er siden navneskiftet blevet en rendyrket salg- og marketingenhed i Danmark og er således ikke længere en lokal touroperatør, da produktionen er samlet på europæisk plan.

 

“Det er et andet selskab nu end tidligere,” konstaterer den afgående TUI-chef.

 

Relaterede artikler:

Spies og TUI mister markedsandele

TUI udfordrer Spies

Star Tour: Vi har ikke været gode nok

Pæne overskud hos charterarrangører

TUI-familien rykker sammen

 

x

Læs Også

TUI har rejst sig efter Elling-epoken

TUI, der tidligere hed Star Tour, mistede medieopmærksomhed efter Stig Ellings fratræden. I 2016 kom charterarrangøren tilbage i front, men Spies hævder det modsatte.

TUI satser på rutefly fra Jylland

Efter at have sværget til ren charterflyproduktion udvider TUI nu med rejser med rutefly fra Jylland. Det giver 41 nye rejsemuligheder fra Billund, Aalborg og Hamborg.

Kroatien hitter blandt rejsearrangører

TUI introducerer denne sommer endnu et rejsemål i Kroatien, der er en af de destinationer, som er godt i gang med at erstatte Tyrkiet som populær sommerferiedestination.

Spies og TUI mister markedsandele

Danmarks to største charterarrangører mistede 42.000 chartergæster i 2016, mens Bravo Tours og Sunweb stormer frem med tocifrede vækstrater.

Direkte med Dreamliner fra København til Vietnam

Den 21. december 2017 er der premiere på direkte charterflyvninger fra København til den Phu Quoc, der er Vietnams største ø.

Etihad og TUIFly på vej mod fælles flyselskab

Etihad og TUIFly vil skabe et fælles flyselskab med de fly TUIFly i dag opererer for airberlin, som Etihad er medejer af.