Udvidet samarbejde mellem gategroup og Norwegian. Foto: Gate Gourmet.

Norwegian og gategroup udvider partnerskab

Norwegian og gategroup er enedes om at styrke deres samarbejde ved et underskrive en omfattende og længerevarende partnerskabsaftale.

Med øjeblikkelig virkning bliver gategroups gateretail global operatør for alt varesalg ombord på Norwegians flyvninger verden over, mens Gate Gourmet bliver Norwegians leverandør af fly-catering på flyselskabets langrutenetværk.

Norwegian er verdens sjettestørste lavprisselskab og har haft samarbejde med gategroup i mere end 16 år.

Gategroups koncernchef Xavier Rossinyol: “Vi er glade for at vi fortsat kan støtte Norwegians globale ekspansion og forretningsmæssige udvikling i den hastige vækst. Denne langvarige kontrakt er med til at styrke vores førende position i Skandinavien og understreger vores succesfulde forretningsomlægning på et af vores nøglemarkeder”.

Styrker ekspansionen
“Styrkelsen af samarbejdet med den førende fly-catering og varesalgspartner styrker vores muligheder for at udvikle vores rutenet i Europa, Asien og USA og modtage støtte til vores vækst og udvidelsesplaner i nye markeder som Sydamerika og Fjernøsten”, siger Norwegians chef for in-flight service, Bjørn Erik Barman-Jenssen.

gategroup har sine rødder i Swissair catering, hvorfra det nuværende datterselskab Gate Gourmet udviklede sig i 1992. Fennem en serie af fusioner og opkøb er gategroup vokset til en multimilliard dollarvirksomhed. Blandt firmaovertagelserne har der blandt andet været tale om Aero-Chef, SAS Service Partner, VARIG Kitchens, British Airways Kitchens og Iber-Swiss.

 

Relaterede artikler:

Milliardudsalg hos Air France-KLM

Norwegian vil flyve til Washington med A321LR

11 procent flere rejste med Norwegian

x

Læs Også

Hentede 4,8 milliarder kroner fra gebyrer

Norwegian fik i 2017 en indtægt på 4,8 milliarder norske kroner fra gebyrer og tillægsydelser, og målet er at nå op på 20 procent af omsætningen.

Mulig bombe under Norwegian-regnskab

Finanstilsynet i Norge er ikke enig i, at Norwegian kan opskrive værdien af aktierne i Bank Norwegian, og derfor kan regnskabet være næsten to milliarder norske kroner ringere.

Millliardunderskud hos Norwegian

Mens mange flyselskaber rapporterer om rekordoverskud i 2017, må Norwegian præsentere et driftsunderskud på to milliarder norske kroner.

Flere ruteflyvninger fra København til Cypern

Bortset fra et par uger i højsommeren har det været småt med direkte flyvninger fra Danmark til solbeskinnede Cypern.

Bjørn Kjos: Godt vi er ude af 2017

Norwegian vil torsdag præsentere årsresultatet for 2017, og analytikerne forventer et underskud på op imod 1,5 milliarder norske kroner før renter og skat.

Global Norwegian-ekspansion fra London

Ruter til Tokyo, Shanghai, Beijing, destinationer i Mellemøsten samt nye amerikanske ruter til Detroit, Philadelphia og Minneapolis er i støbeskeen hos Norwegian.